tirsdag, juni 21, 2011


Etter at det ble i vinden å skrive blogg, har det poppet opp en blogg for det meste. Alt fra matblogger, interiørblogger, hobbyblogger i alle fasonger, såkalte rosablogger og ja you name it. De som er mest flinke og mest populære har minst ett innlegg hver dag.
Vårt Hus er ikke i den siste kategorien. Jeg har ikke kapasitet til å komme med nytt innlegg hver dag. Det krever faktisk en god del, selv om det er veldig gøy. Ikke misforstå for dette er ikke et "surmule" innlegg. All ære til de som er ivrige. Jeg leser disse bloggene selv og blir stadig imponert og får masse inspirasjon. Dette innlegget er vel heller ment som en tusen hjertelig takk til alle dere som gidder å lese min blogg til tross for at det ikke kommer nye innlegg hver dag, og til tross for at jeg ofte viser bilder som jeg slettes ikke har tatt selv, eller er fra Vårt hus.
Tusen takk til alle dere som kommer til meg og forteller at dere leser bloggen min, og synes at den er fin, og at dere gleder dere til nye innlegg. Jeg setter så utrolig pris på hver og en av dere. For jeg er ikke annerledes enn de fleste andre. Jeg setter pris på ros og tilbakemelding på det jeg gjør.
Tusen takk til dere nye som velger å følge bloggen min. Dere er hjertelig velkommen alle som en.
Dagens bilder er faktisk tatt hjemme og ikke lånt på nett. Bildene er de siste nyervervelser ( som mannen tror vi har hatt liggende i et skap i evigheter!)
Endelig har jeg fått en Pappelina matte med stjerne. Den er lys grå- skulle gjerne ha hatt den en tanke mørkere, men siden det ikke lages tar jeg til takke med denne. Matten har jeg kjøpt hos BaZaren i Lyngdal.
Muggen med Mjølk er ny i samlingen min fra Bruka. Herlige Bruka- som vi endelig har fått til Lyngdal, hos Christians glassmagasin. Der ble også kalenderen kjøpt.
Ha en flott uke dere.

1 kommentar:

Maja sa...

Hei på deg ♥ Skulle egentlig kommentere på innlegget ditt om lekestuen, men det får jeg ikke til, heller ikke på noen av de andre innleggene, men her var jeg heldig å få napp...hehehe
Nydelig lekestue jenta har fått seg! Skulle ønske jeg hadde en slik den gang jeg var liten jente ;)
Lenge siden jeg har surfet rundt omkring i blogglandia, har ikke alltid kapasitet til å lese alle jeg følger, men jeg er innom av og til selv om jeg ikke har lagt fra meg spor. Nå har jeg lovet meg selv at jeg skal vie mer tid til blogging, så får jeg se om energien strekker til :)
Ønsker dere en fortsatt fin helg ♥
Klem fra Maja