fredag, mai 06, 2011

Maifest og en huge hemmelighet...Jeg tar det siste først! HEMMELIGHETEN! Jeg holder altså på med en hemmelighet, men det er enda litt for tidlig til at jeg kan fortelle dere så veldig mye mere. Men jeg lover at jeg skal fortelle så fort alt er på plass. Jeg sier bare gled dere folkens!

Så til det første. Lørdag 14.mai blir det stor Maifest i Rådhusparken i Lyngdal. Her blir det bugnende mattorg, et fargerikt blomstertorg, sykkeltorg, brukt marked og bondens marked.
jeg skal delta på brukt markedet og ettersom jeg har hørt er det mange som skal delta her, så jeg er ganske sikker på at det blir kjempe morro. Er du i området synes jeg virkelig du skal stikke innom og ta en titt. Brukt marked er vel ikke akkurat som et loppemarked, men i samme gate er det nok. Det er ihvertfall en anledning for å selge ting og tang som en av forskjellige grunner ikke lenger selv har brukt for, men som kanskje andre synes de kan ha veldig brukt for! ( en grei måte å si det på eller?) Haugen som jeg skal selge vokser stadig, kleskurvene fungerer som lagringsplass og det kommer stadig påfyll. For en som har sofapute-mani kan det dukke opp en og annen liten kvale for å kvitte seg med noen av dem, men joda til og med noen av putene har fått plass i kurven.

Denne helgen blir det bare rekreasjon i hjemmet. jeg får besøk av beste veninnen min fra byen, og vi skal bare kose oss. Kanskje vi skal sy litt- det vil tiden vise. Appropo sy- jeg har sydd litt i det siste og skal prøve å få tatt noen bilde ri løpet av helgen å vise dere.

I mellomtiden ønsker jeg dere alle en riktig flott helg :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Heia :)
Kos dere masse !
Kan være noen av de putene flytter inn hos meg:)
Trenger AAAAALLLLTTT for tiden :)

Klem fra Renate