søndag, februar 06, 2011

Pink MacaroonsSøndag er som oftest en hærlig dag! Det er intet unntak i dag. Mannen er på bridgeturnering, og jeg - ja jeg har en tenke på meg selv dag! Jeg har bakt makroner, noe jeg aldri før har prøvd meg på, så jeg har desverre ikke noe å sammenlikne med. Det var ikke særlig vanskelig egentlig.
Jeg har hatt i litt rød konditorfarge, for å få en nydelig rosafarge. Så har jeg hatt i en dråpe Bringebær essens for å få smak. Kremen har jeg laget ved å varme litt fløte og smeltet hvit sjokolade oppi. Jeg satte gryta en stund i kjøleskapet for at kremen skulle stivne litt og ikke bare renne av igjen av de små rosa knappene.


De ble jo ikke akkurat likefine som bildene jeg har vist tidligere i uka, men de smakte kjempe godt, var farlig mektige og rikitg så dekorative der de står i skålen på bordet sammen med tulipanene.Ha en flott uke allesammen :)5 kommentarer:

Ingvild sa...

Så flink du er! De så riktig flotte ut...

Ha en fin kveld,
klem,I

Talentina sa...

å de såg bare helt herlige ut!!

Joy sa...

Ååå... Jag bara älskar macarons - och så sött med rosa!
Har du någon bra oppskrift på detta som du delar med dig kanske? hihi..
Kram Joy

Anonym sa...

Hmmm !
Skal vi til Farsund i morgen???? Hadde vært deilig med en smak ;) Skal lure på om dette er noe for en søtmons som meg.............. jepp, jepp og jepp !!!

Ha en fin uke.
PS! På torsdag skal jeg til stoff og stil, jubaluba

Klem fra Lia

Ingvild sa...

wow , så flotte , og så lurt å kjøpe ferdig mandelmel så en slipper å male selv. Det må bare prøves :)