onsdag, februar 02, 2011

Macroner


Mmmm- Er det noen som har prøvd seg på disse små vidunderne noen gang? Bare å se på dem gir ihvertfall meg vann i munnen.
Macroner er visstnok ganske hot for tiden, og dersom du som jeg prøver å få med deg "Gossip girl" på TV, så er det altså Macroner de spiser- og da må det være det siste blant det siste hotte- tenker jeg.
JEG HAR ALDRI SMAKT MACRONER!!!!!
Fordi jeg (med fare for å fornærme bakerne i bygda) er redd for at det er noe ingen bakere i denne bygda noen gang har hørt om.
Det finnes heller ingen Sebastien Bruno her på mine trakter, ikke en knøtt liten filial engang.


Men jeg har altså ikke tenkt å vente med å spise macroner til neste gang jeg er på Tigerstads besøk. Jeg har funnet oppskrift, så nå skal det testes hva disse små herlighetene er gode for.
Hoved ingrediens er mandelmel! Det fant jeg tilslutt på helsekosten av alle steder. Da tenker jeg med engang at dette må jo være noe som er veldig bra for oss. Det står da vitterlig på mandelmelpakken at det så og si ikke finnes spor av karbohydrater, dessuten er det heller ikke fett i mandelmelet- kort og godt- så sundt som det bare går ann.
Det spørs om det er så sundt sammen med resten av blandingen... Den oversuperhyggelige damen som stod med sin tekopp i hånden og drakk mens hun slo inn 90 kroner for en bitteliten pose mandelmel hørtes ikke ut til å reagere på at kanskje ikke disse macronene var så veldig sunne akkurat. Hun var mere opptatt av at det var så koselig at jeg ikke ville ha pose på mitt nyervervede mandelmel!
Bildene har jeg funnet rundtomkring på nettet!

5 kommentarer:

Besta sa...

De ser i allefall veldig gode ut:) Eksklusive må de være også..90 kr for mandel mel..du må legge ut oppskrift hvis de smaker.
ha en fin dag.
klem fra marilyn

Anonym sa...

Hei der snuppelure :)

Jeg foreslår at du baker disse i dag, sånn at vi har niste til kjøreturen i kveld !!!! :) ;)
Veeeldig langt ut til Farsund vet du :) Knis

Ha en nydelig dag og så snakkes vi i kveld
Klem fra Renate

Lisas hjem og skatter sa...

er de like gode som de ser ut, så blir det skummelt å begynne å bake slike :) nam, de ser deilige ut altså!

ha en fin dag :)

Janne sa...

Mmmm - så deilige ut:-) Du får legge ut oppskrift hvis du får tak i en:-))

Ha en fortsatt fin dag:-))

salige lavendel sa...

Jeg trodde mandelmel bare var veldig finhakkede mandler?? Håper du får vellykkede makroner. Jeg har smakt det i Frankrike og der er de farlig gode!!