torsdag, januar 06, 2011

Jeg emmigrerer...

Hva er det som skjer? Jeg skjønner ikke helt hva galt jeg har gjort som fortjener denne type vinter. Den skaper jo bare kaos, og ikke minst frustrasjon- ihvertfall hos meg.
I dag da jeg skulle på jobb, måtte jeg rett og slett bare gasse på det jeg var god for, ta rennefart med golfen og håpe at det gikk greit for i det hele tatt å komme meg ut på veien.
Først hadde jeg buksert meg ned til bilen med snø til knærne. Sånne ting er nok til å ødelegge dagen for meg. Jeg kan huske i mine glansdager da jeg var i USA, da ble skolen stengt bare det kom 3 snøfiller fra himmelen. Jeg vil seriøst anbefale at det blir innført "snø-dager" i likhet med egenmeldinger i dette landet, dersom denne snøtrenden skal fortsette.


Det var den utblåsningen! Jeg er jammen meg glad for at jeg kan stikke av fra det hele for en liten stund. I natt reiser vi til København for helga. Jadda- jeg vet at det kan være surt og kaldt i København på denne tiden, men akkurat nå kan det ikke bli verre enn her hjemme likevel, tenker jeg. Og det er forresten merkelig hva slags undere tanken på litt shopping kan gjøre...


4 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Snø-dager burde innføres ja! Dog da hadde det ikke blitt mye skole i vinter tror jeg... ;-)

Anonym sa...

Jeg stemmer på deg hvis du stiller til valg på de snødagene :) Men bare fordi at da kan jeg være hjemme og leke meg i snøen med god samvittighet :)

God tur til Køben, og la noen varer ligge igjen i butikkene til de som kommer på mandagen :)

Klem fra Renate

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja nå har vi jammen meg fått nok snø !!!!
heldige du som skal reise bort..
Good tur, kos deg masse i herlige København :))

Klem,Kari

Janne sa...

Ja det er fristende å emmigrere fra dette været. Kan virkelig bli en lang vinter dette!! Vi får kose oss med interiør, masse lys og varme inne.
Klem fra Janne