tirsdag, januar 18, 2011

Årets første tulipan...

Her før helgen var det tulipanens dag. Men siden jeg hadde jobbehelg, ble det ikke til at jeg kjøpte tulipaner da. I går kunne jeg ikke holde meg for å ta med meg hjem en bukett. Valget falt på rosa. Jeg dvelte en stund mellom hvit og rosa.
Ellers har det vært lite interiør blogging i det siste, det har liksom vært litt stille på den fronten etter jul. På loftet gjenstår enda litt listing før jeg kan innrede. Prinsessa sitt rom mangler også litt listing, men hun er likevel veldig fornøyd med rommet sitt- det går i rosa! Tenkte jeg skulle få tatt litt bilder en dag snart og vise dere.
I mellomtiden ønsker jeg dere alle en flott tirsdag :)


5 kommentarer:

Alfasinteriør sa...

Alltid flott med tulipaner:0).
Ha en fin dag.
Klem Alfa

fru Dyregod sa...

Jeg unte meg også tulipaner i går. Mester Grønn hadde "ta tre - betal for to" så jeg fikk mange. Blandet farger og fikk en fantastisk bukett.
Kos deg med tulipanene dine du også!

Ingvild sa...

Tulipaner symboliserer vår med stor V for meg. Nydelige farge på buketten din!

Kjenner følelsen av litt stopp på interiør fronten, er liksom litt begrenset hva man kan gjøre av slikt på en midlertidig hybel... Gleder meg til å se andre etagen din!

Klem,I

ralfefarfars paradis sa...

Tulipaner er en av mine favoritter- heldigvis var vi så heldige å få en bukett sist helg- nyter synet. Spennende med nytt rom. Liker risør veldig godt- brukte det på kjøkkenet i en leilighet også- blir ikke lei av den fargen-samme med isvann- den blir jeg heller ikke lei. Her vi bor nå er alle vegger berse eller hvite- og jeg savner virkelig blått!! Ha en fortsatt fin dag;)

Janne sa...

Herlige tulipaner!! Nydelig farge:-))
Ha en fortsatt fin uke - og lykke til med oppussingen:-)
Klem