torsdag, august 05, 2010

Det var den sommeren !!!

Har vi egentlig hatt det en kan kalle sommer på Sørlandet i år? Jeg for min del er i tvil...
Men ferie har jeg i hvertfall hatt- fire uker som er over på mandag, og jeg som var så godt i gang. Jaja, det er jo sånn at alt det som er godt en gang må ta slutt.
Selv om ikke vi hadde noen stor utenlandsferie i år har vi fått gjort en del hjemme. Jeg har malt trappa- den skal enda få et strøk til, men det blir når vi er helt ferdige på loftet. Det ene soverommet er ferdig tapetsert og klar for å få maling på seg. Det andre soverommet venter på tapet. Den er i bestilling og det har den vært i to uker nå, så tolmodigheten begynner å slites.


Også det lille toalettet oppe har fått tapet. Dette er "London-tapeten" lyseblå striper fra
Laura Ashley. For å være helt ærlig var den noe dritt og sette opp. Den revnet for et godt ord, men nå henger den nå der og jeg er ganske fornøyd.
Veggen langs trappa opp til loftet ble mye finere når den fikk tapet på!
Mannen har også malt hus og endelig har huset blitt hvitt!
Jeg har prøvd i lengre tid å endre Headderen min, men det endte jo opp med at den jeg hadde ble ødelagt. Er ikke sikker på om jeg noen gang vil få det til igjen, men akkurat nå gir jeg opp.
Er det noen som har tips om et program der man "enkelt" kan lage en fin headder? Da ville jeg blitt veldig glad...

1 kommentar:

Besta sa...

Flotte tapeter og så fint trappa ble. Den den helt store sommeren har det ikke vært men vi kan håpe på en fin og varm høst...det gjør iallefall jeg.
ha en fin helg.

klem fra marilyn