tirsdag, juni 29, 2010

...Henger litt etter...


Jeg synes stadig jeg lover bot og bedring når det gjelder innleggene mine. Jeg vet ikke hva jeg skal skylde på. Det kanskje bare sånn at en har mindre bloggelyst på denne årstiden...
I dag har jeg ihvertfall et par bilder av det som ble med hjem fra London tidligere i sommer. Det var ikke allverdens. Men det viktigste ble med hjem. Blant dem to ruller med tapet fra
Laura Ashley. Tapeten er hvit med lyseblå striper. Den skal få komme opp på det lille toalettet oppe. Jeg hadde jammen meg flaks, fordi tapetet var på salg da jeg kom snikende inn til Laura. Så da var det verdt all slitingen- to tapetruller er jammen meg ikke så lette, spesielt siden jeg fant butikken helt i begynnelsen av senteret vi var på og dro rundt på dem hele dagen...

Her ser dere vidunderet! Jeg lette i hele London og tilslutt fant jeg den på Harrods. Damen var snill og lot den stå til jeg var ferdig med shoppingen min. Da jeg kom hjem byttet jeg støpselet uten problemer og nå er dette det fineste jeg har på kjøkkenet mitt. Den kostet meg 3700 norske kroner og det er jo ganske mye billigere enn hva den koster her hjemme. I tillegg får man tilbake mva om man spør i butikken om tax-refund.
Nå er det jo slik at en har lov til å ta med seg 10 kg i håndbagasjen. Maskinen veier i overkant av 11 kg, så jeg tok sjangsen. Med en litt større koffert enn hva som egentlig var lov, og ved å ta maskinen ut av esken gikk det greit til slutt. Jeg turde rett og slett ikke å sende den i bagasjen. Jeg har fått tilbake så mange ødelagte kofferter tidligere at jeg ikke turde å risikere å få en kitchenaid full av bulker!

På føråpningen av Home & Cottage på Sørlandsenteret ble disse tre putene med hjem. Jeg bytter stadig buter i kjøkkenbenken min, og jeg er slettes ikke sikker på at disse blir veldig lenge, men foreløpig får de være.
Nå vil jeg ut og nyte været, torsdag har jeg planer om å male ferdig trappa. Senere i sommer blir det maling av ytterdøra og forhåpentligvis blir jeg ferdig på loftet... Planene er der i hvertfall...

4 kommentarer:

Lakka sa...

Nydelig tapet, og veldig fin kjøkkenmaskin da;-) God smak du! Ho ho! Jeg er veldig fornøyd med min, og det er jeg sikker på at du også blir.

Det er jo så mye annet morsomt å finne på i sola enn å blogge, så jeg skjønner deg godt jeg;-) Vi får nyte godværet mens vi kan!

Kos deg!

Lakka

Camilla`s Castle sa...

Så fin tapet som ble med deg hjem fra London!:) Blir sikkert knall:)

Om sommeren er det jo så mye som frister av ting å finne på, så bloggingen havner fort litt lengre ned på lista.. Men koselig med et innlegg i ny og ne, mens vi venter på høsten:)

Ingvild sa...

Nydelig tapet og grattis med kitdhen aiden din! Ingenting å si på prisen nei!
Kjempefornøyd med min! Fantastisk maskin!

Klem,I

salige lavendel sa...

Å, for en herlighet av en kjøkkenmaskin...Når min gamle Kenwood tar kvelden, blir det nok en kitchenaid neste gang. Ang. bestillingen din - jeg holder av to pakker med hjerteblonde til deg, men trenger jo adressen din før jeg kan få sendt det til deg. Du får maile meg adr.når du har tilgang på mailen igjen. De er i allefall holdt av til deg. Den blonden du spør etter har jeg ikke klart å få tak i enda. Men så du den nyeste som ble lagt ut i går? Jeg har egentlig fått inn enda en til som også er utrolig nydelig, men har ikke fått lagt den ut på bloggen enda.Håper du kan bruke en av disse i stedet?? Kos deg videre på ferie, håper du får litt sol også!