fredag, september 04, 2009

Jeg er her enda...

(Bildet er lånt fra Tomine, som er så snill og gir oss slike bilder som dette hver helg!)
Jeg er her enda, og har veldig dårlig samvittighet for at det går lang tid mellom innleggene mine.
Jeg hadde egentlig tenkt å vise noen bilder fra kjøkkenet, men kan ikke finne ledningen som går fra kameraet til pc... TYPISK! Bildene kommer så fort jeg finner ledningen. Jeg skulle også vise dere bilder av noen skjønne gamle kjøkkenhåndklær med monogrammer, som jeg var så heldig å å kjøpt meg på en anikkmesse som gikk av stabelen for et par uker siden. Kontoret begynner å fylles opp med stæsj, som jeg skal ha det nyoppfiksede huset mitt etterhvert. Akkurat nå har jeg ikke plass til å ha det hjemme, så da er kontoret en grei lagringsplass. Et annet poeng med denne lagringen er nok at mannen synes det begynner å bli vel mye stæsj- og det er jo litt sannhet i det, men jeg har jo trossalt kastet en container... Og noe pynt må vi jo ha.
I helgen skal vi på besøk til besteveninnen min og mannen, og ikke minst fadderbarnet mitt Martin. Lille gullet fyller sitt første år. Jeg gleder meg til å komme bort fra sagspon og rot en liten stund. Hva skal du gjøre i helgen? Håper du koser deg og slapper av.


4 kommentarer:

Besta sa...

Lurte på hvor du var blitt av. Gleder neg til å se bilder etterhvert. Hvis jeg ikke regner vekk da, men kanskje vi får litt opphold i dag, det hadde vært noe.
Klem fra Marilyn

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Vi går ingen steder så blogge må en få lov å gjøre så ofte eller sjelden en vil uten dårlig samvittighet. Men det er nok ikke lett;)

Ha en superduper helg, høres ut som en perfekt plan;)
Klem

Besta sa...

Bare meg igjen. det ligger en award og en utfording til deg hos meg. Ta en hvis du vil.
Klem fra Marilyn

ralfefarfars paradis sa...

Så spennende at det går fremover- gleder meg til å se bilder;) Håper du får en fin helg!!