fredag, september 04, 2009

Award og utfordring

Jeg har fått en award og en utfordring fra Bestas hus. Hun har veldig lyst til å vite ti ting om meg. Jeg sier tusen takk for både award og utfording.
1. Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg er veldig glad i alt som heter interiør. Jeg sluker det meste rått, og liker flere stiler. Jeg er nok en blandings, av litt gammelt og nytt.
2. Hadde jeg hatt mange penger og et gammelt hus, ville jeg ha innredet det i nordisk stil, med gamle møbler. Det meste skulle selvfølgelig ha vært hvitt.
3 Jeg er stortsett tolmodig, men akkurat nå er tolmodigheten på bristepunktet for å få ferdig oppussingen av huset jeg bor i sammen med mannen og katten vår Leif.
4. Jeg drikker hverken kaffe eller te. Selv om jeg er fullstendig klar over at det er veldig usunt drikker jeg en del pepsi max. Det er liksom min kaffe...
5.Jeg er Tante til verdens herligste lille gulleklump som heter Àròra på 2 år.
6. Høsten er min favoritt årstid. Jeg elsker kosen med å sitte inne med tente lys og fyr i ovnen( Skulle veldig gjerne ha hatt en hvit peis...)
7. Hvitt og lyseblått er mine to favorittfarger i interiøret. Jeg blir liksom aldri lei. Andre farger kommer og går, men vender alltid tilbake til disse to fargene. Favoritt fargen i klær er vel ikke særlig surpice- Black!
8. Jeg liker å pakke inn gaver- klarer ikke å gå forbi et pent gavepapir eller bånd når jeg kommer over et. Det er jo så morro å gi bort en vakker innepakket gave.
9. Jeg har planer om å få bedre tid til min husqvarna Viking i høst, og sy masse julegaver. Jeg liker å sy på maskinen og fikk min første symaskin til konfirmasjonen. Jeg er ikke en racer men koser meg med det og får stadig nye ideer- det er verre med tiden...
10. Jeg liker godt å reise, men det var det med tiden igjen. Jeg foretrekker nok en storbyferie med tonnevis av shopping fremfor syden og solseng. Jeg drømmer om en tur til USA. Jeg var der et år for 15 år siden, men har ikke vært tilbake siden... men sukk det skulle jeg ønske at jeg kunne. Kanskje jeg skulle slå følge med Besta...

Jeg har sett at mange av dere har fått denne utfordingen, så jeg oppfordrer med dette dere som ikke har svart på den til å gi oss andre en mulighet til å bli litt bedre kjent med dere.5 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så gøy å lese om deg;) Håper du får deg en skikkelig shopping tur til USA. Skjønner godt at du brenner etter å bli ferdig med oppussingen;) Håper Leif holder ut;)
Det kommer nok til åbli mye lysbrenning i blogglandia fremover, så koselig å kunne bruke alle de ørten telysestakene man har både ehr og der;)

Anne sa...

Så kjekt å lese sånt om andre bloggarar!
Kjenner meg igjen i at pepsi max er din kaffi, eg er nett lik sjølv;)
Ha ei herleg helg!
Anne:)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Yvonne! Takk for hyggelig hilsen:)

Gratulerer så mye med flott award og morsom utfordring. Gøy å bli litt bedre kjent med deg:)

Vil ønske deg en strålende ny uke!

Klem Anette:)

Japsee sa...

Hei hei Yvonne:)

Herlig å lese om deg, mye lik smak vi da:) Men jeg drikker kaffe da;)

Ha en flott dag!

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿