onsdag, september 11, 2013

From Russia with Love


 

I år hadde vi sein ferie, og av alle steder reiste vi ti dager til St. Petersburg. Forventningene jeg hadde på forhånd slo definitivt ikke til og jeg ble positivt overrasket. Det var en litt kronglete vei å komme dit ved søknad om visum etc. men når vi bare kom dit, så var det veldig fint. Der var utrolig mye flott og se. Vi bodde like ved Vinterpalasset ( bilde over) og la meg si dette om størrelsen- vårt kongelige slott blir som en lekehytte og regne ved siden av dette. Alt sammen nydelig utsmykket. Palasset inneholder også den vakreste kunstsamling med malerier av kjendiser som Renoir,
Claude Monet, Van Gogh og Henri Matisse for å nevne noen.


 Der var palasser og katedraler rundt et hvert hjørne, og med ti dager i byen, fikk vi med oss mye. Vi bodde i hovedgaten Nevsky Prospekt og holdt oss stort sett i det området. Det er jo en diger by- så det er klart at der var helt sikkert mye vi ikke så.
Litt shopping ble det også tid til. Bilde under er av den største Zara butikken jeg noen gang har sett. Den hadde 4 etg! En fant stort sett de samme merkene som her hjemme, og til samme priser. 


Og biler! Jeg har aldri sett så mange flott biler i hele mitt liv som jeg gjorde disse dagene. Alt i alt hadde vi en flott tur, og fikk tilbrakt masse kvalitetstid sammen :) Kan jeg anbefale andre å reise til St. Petersburg? Absolutt!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det må jo ha vært ein fantastisk plass å reise til,så utrulig kjedelig med alle som reiser kvart år til ei Strand i Spania og ikkje opplever fleire land og steder.
Mange rike folk i Russland så skjønner det var masse flott å sjå med butikker og alt:)Zara skulle eg gjerne vært på!
Ønsker deg ei flott helg!
God klem fra Lillian

Heims verden sa...

Tusen takk Yvonne:D

Herligland så utroooolig fint!!! Det så jo helt fantastisk ut:D