mandag, juli 01, 2013

Vaffelkiosk og lørdagskos
 
Arora- tantes gull som for øvrig fyller 6 år i dag har drevet og spart til trampoline i lengre tid. Hun har en gammel plastikk boks som tidligere har inneholdt vasketabletter- den samler hun pengene i. Hun syntes innsamlingen gikk noe tregt- tiltross for at hun solgte både Mommor og tante saltstenger til 40 kroner stykket! Med litt hjelp fra tante fikk hun derfor ideen om å sette opp en vaffelkiosk utenfor huset. Huset hun bor i ligger midt langs en turløype- så kundegrunnlaget burde absolutt være tilstede. I går var altså dagen da det skulle skje. En stor bolle vaffelrøre ble lagd, kaffe kokt og jordbærsyltetøy tatt opp fra frysa. Så var vi i gang- men det varte bare 5 minutter så var kjøpmannen lei, og stakk heller for å leke! Sånn er det å være 6 år, da er det mye morsommere å leke :)


Lørdagskosen denne helgen var denne herligheten. Oppskrift fra Hummingbird bakery. Den smaker fantastisk, men utrolig mektig. Det er en "chocolatebrowniecheeserasberry" eller no sånn kake.
Først lager en browniedeigen, har den i en form. Deretter lager man ostekremen og har oppå- inn i stekeovnen. Så må kaken kjøle- gjerne natten over. Så har man pisket krem og bringebær på toppen. Kaloribombe? Det er derfor det er lørdagskos!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrulig koselig å lage til kafé og selge vaffler,håper ho fekk inn litt penger sjølv om ho gjekk fort lei,Hihi:)
Hadde me vært i Lyngdal den helga så skulle me komt å kjøpt❤
Den kaka såg himmelsk god ut,eg er jo ikkje flink til å bake men skal skjerpa meg:)

Ønsker deg ein flott dag skjønne deg❤
Klem fra Lillian

Monica - Barkeblikk sa...

Nam! Gjett om jeg fikk lyst på vafler da :)
God helg til deg *smil
Klem Monica.

Heims verden sa...

Tusen takk for tips om Eurobad, vi må jo egentlig bestille alt igjennom rørlegger;-) Ikke alltid så lett å få dem til å montere hvis ikke! Men tror vi har fått en grei deal:-) Dette blit spennende! Gøy at du vil følge med:D