tirsdag, juni 04, 2013

E.N.D.E.L.I.G

 
Det er nesten så at jeg har lyst til å rope det ut, høyt HALLELUJA! Endelig er det sommer!
Endelig er der litt varme ute. Jakkene har vi hengt bort for en stund, og sandalene er tatt frem.
 
 


Jeg er veldig glad i Kahler vasene mine og det har blitt noen... (kremt) visste du om at de kommer i flere størelser? Det fine med samme vase i flere forskjellige størrelser er at mannen ikke ser det så godt, og derved ikke trenger å spørre " har du kjøpt ny vase nå igjen?" Hvorpå jeg ikke trenger å svare " Dah- den har jeg hatt veldig lenge!"

Innleggene mine blir bare sjeldnere og sjeldnere etter at Instagram kom inn i bildet. Det er så enkelt og fort gjort å poste et bilde i ny og ne. Skulle ønske jeg kunne love at jeg skal forbedre meg her på bloggen, men det skal jeg holde meg for god til. I hvert fall frem til etter sommeren. Der er jo så mye som skjer- og mye å holde på med at bloggen fort blir nedprioritert. Men følg meg gjerne på Instagram om du vil.Ønsker deg en super flott sommer- den fineste faktisk :) Kanskje ses vi plutselig

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei skjønneste deg❤
Tenk at me har hatt sommertemp og har,må jo nyte det så best me kan for godt er det virkelig:)
Det har ikke blitt noken sørlandsturer på meg siden nov,Tm har vært ein del ganger men håper å få til ein tur rundt 21 juni og så et par dager før flytting og alt begynner på orntlig,ho eldste skal til Kristiansand på cup då så håper du er heima i dei tider for har veldig lyst å treffe deg igjen:)

Det var to fra Kristiansand som og var på bloggtreffet så både Sørlandet,østlandet og midtnorge var representert,neste gang kommer du og:))
Fekk jo ikkje hilst på alle,blir så mange fjes at ein klarer ikkje heilt å orientere seg,men så gøy det er og flotte folk❤

Dei vasene er så fine,ønsker meg noko i stripemønsteret der:)

Nyt dagen og så håpe eg me sees snart!
Klem fra Lillian

Anonym sa...

Forstår ikke fascinasjonen over disse vasene. Synes de er helt plain.
Men det er vel det at "alle" har de? Derfor må alle andre også ha de?

Vårt Hus sa...

Kjære Anonym

Smaken er som baken vet du!
Jeg er veldig glad i mine vaser :)

Anonym sa...

What's up to all, the contents present at this website are actually amazing for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.

my blog :: porn private smutt