fredag, august 12, 2011

Helgereint og høstfortsetter...

Hva er vel mere deilig enn å komme hjem fra jobb fredag, og bare lene seg godt tilbake, titte rundt seg og alt er pent, rent og ryddig...
Slik hadde jeg det forgje helg, for da var jeg så lur at jeg gjorde reint på torsdagen. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg hadde vært så lur i går også. Men i stedet blir det å dra hjem etter jobb i dag og ta rengjøringa.
Som dere skønner var jeg riktig så fornøyd med meg selv etter at vaskebøtta var satt på plass. Så fornøyd at jeg tok frem kameraet og knipset litt bilder.


Etter at muren i stua ble malt hvit ble det helt klart at veggene også må få et strøk. Jeg går og manner meg litt opp til dette for tiden. Men jeg har kommet frem til at kanskje jeg skal male den ene veggen i en annen farge. Jeg har veldig lyst på en mørk grå farge på ende veggen av spisebordet, men er litt redd for at stua skal virke mye mindre.
Jeg har et ønske om en pitte litt mere røffere stue, kanskje pitte litt mere industrielt preg. For all del ønsker jeg ikke minimalsime, men heller ikke overdådighet. Jeg er lei av for mye blonder og nips. Og forresten så skal jeg ha nye lampetter også!
Hihi, det er godt å ha noe å tenke på, og planlegge i sitt eget lille hode. Denne helgen står jobb på programmet, og så må en jo nyte siste rest av sommeren. Jeg synes nok at jeg kjenner at høsten er like rundt svingen. Og det er jo en perfekt tid for maling inne. Jeg er litt sånn på sensommeren som andre er før nyttår. Jeg har som regel noen høstforsetter; et av dem i år er å tilbringe mere tid sammen med symaskinen. Det er jo et ganske egoistisk ønske, så jeg har heldigvis flere uten at jeg har lyst til å si så mye mere om dem- i tilfelle jeg ikke klarer å holde dem i det hele tatt...
Rikitg god helg dere :)

Ingen kommentarer: