torsdag, august 04, 2011

Del 2 av Arora' lille hus

I dag viser jeg dere bilder som er tatt inne i Arora's lille hus. Det meste er fra IKEA. 4 sorte rundinger er klippet ut i skumplater kjøpt på Panduro- og har blitt til komfyr. Vi har bare limt dem rett på hyllen. Ved siden av har vi kuttet hull i benkeplaten og felt ned en liten stål bolle til vask. Vi skal også få skrudd opp en gammel kran.
Tante har tatt en gammel duk og gjort om til et lite lift gardin. Har hengt det et lite stykke over vinduet, slik at så mye lys som mulig slippes inn. Jeg brukte borrelås for å henge det på plass. På den måten kan det enkelt tas ned og vaskes. Resten av duken skal bli til små koppehåndklær, og en liten duk.
Lunsj er servert! Herlige små speilegg, skiver, salat, tomat og små kjeks alt laget i stoff og fra IKEA. Det er forresten også bordet og stolene. Bildet med cupcakes er kjøpt hos Mosters Hus.

Stekeovnen er også snart ferdig. mangler egentlig bare håndtak. Den er det Mammaen til Arora som har snekret! Hyllen på toppen med 2 skuffer er fra IKEA. For å gi den støtte satte vi under en hylle som ble malt hvit. Utolig hvor mye greit de har på IKEA...
Noen småting mangler her og der, men det kommer. Det første Arora sjekker når hun kommer til Vegga er postkassen sin- hun blir desverre som oftest skuffet, så det ser ut til at Tanten må skjerpe seg en smule.

Ingen kommentarer: