fredag, juli 29, 2011

Det har vært en trist uke også i vårt hus. Det tragiske som hendte for en uke siden satte oss nærmest ut. Heldigvis var det ingen nære av oss som ble rammet. Men vi som resten av Norge har følt oss rammet. Det var også en borger fra vår by som desverre gikk bort på Utøya. Det hele føles forferdelig, uvirkelig og bare så uendelig trist.
Nyhetskanalen har stått på kontinuerlig, men noen ganger har det bare blitt for mye og jeg har måttet finne noe annet å holde på med. Derfor har jeg i løpet av uken trukket om rokokko stolen min.
Stolen har nå fått hvitt skai og "sølv"spiker. Skaien har jeg kjøpt på Stoff og stil og spikerne kjøpte jeg på Ebay. Det var vanskeligere å strekke på skai enn forgje gang da jeg trakk om stolen i stoff, og jeg kan ikke si at stolen ble perfekt. Men jeg er rimelig fornøyd. Jeg mangler enda armlenene- og de er det vanskeligste, så her må jeg stålsette meg litt.


Også muren rundt ovnen har fått ny farge i løpet av uka. Fra de originale røde mursteinene har den nå blitt hvit. Det måtte tre lag til, og enda er det plasser som i lyset ikke er helt hvite, men jeg tror ikke de vil bli helt hvite samme hvor mange lag jeg maler.
Ønsker dere en fin helg, og en rose til alle ofrene. Dere vil aldri bli glemt, og vi skal aldri glemme 22.7.11.

1 kommentar:

Sandra sa...

Hei

Driver selv å pusser opp en rokokkostol og lurer på hva du søkte på når du søkte på ebay for å finne "sølv" spikere?