torsdag, juli 14, 2011

Vi har fått en ny bolig i hagen vår! Arora har har fått sitt eget lille hus. Det er Mammaen og Pappaen hennes som har bygget det og malt det. Tante kom inn i bildet mot slutten da det var tid for konsulenthjelp hva farger angår. Hytta ble hvit utenpå og inni. Sessa fikk selv velge farge på døra og den ene veggen inne ble malt lik.
Skulle ha vist dere bilder fra inne i hytta også, men mailen min er ikke helt bra i dag, så det går tregt med bildene. Får vise dere dem en annen dag. Blogger har forresten heller ikke vært særlig samarbeidsvillig i det siste. Jeg hører flere som sier det samme, så det er godt vi er flere...
Men tilbake til Sesse-huset. Litt stæsj utenfor har det blitt med blomsterkasse under vinduet og postkasse utenfor døra. Jeg sydde en vimpel-rekke som får henge langs taket.
Og ny vannekanne! Da tante kjøpte ny vannekanne kan du vel skjønne at Sessa også måtte få ny. Da vi kom hjem fra butikken satte jeg den på et lurt sted- så lurt at vi måtte rundt å lete etter den da vi skulle vanne. Og vi lette og vi lette på alle mulig tenkelige plasser, men den var som sunket i jorden- da kom det plutselig fra 4 åringen; " Tante, æ tu kanse Jesus he tatt den"
Hva svarer en da? Og hvordan skal man klare å holde seg for ikke å bryte ut i latter i sin under over hva en 4 åring kan få sagt...

Ingen kommentarer: