fredag, juni 04, 2010

Home & Cottage..... Endelig i Kristiansand

Juhu! Det ser endelig ut til at sommeren har kommet for alvor. Jeg har i hele vinter gått og gledet meg til at Home & Cottage skulle åpne butikken sin i Kristiansand, og endelig har dagen kommet. Jeg har tenkt å invitere med meg besteveninnen min på føråpning, og håper hun vil bli med...

Vel hjemme fra England! Vi hadde noen supre dager og koste oss max. Joda jeg slepte meg halvt ihjel på en nydelig hvit Kitchenaid maskin hjem til Norge. Jeg turde ikke sende den i flyet, så jeg lurte den med meg ombord i flyet. Nervøs for at noen skulle ta den fra meg? OH YES! men det gikk heldigvis bra, og på onsdag tok jeg fagprøven i elektrikker faget, da jeg byttet støpselet fra Engelsk til Norsk. Jeg jobber jo tross alt i en elektrikker bedrift, og mener selv etter tre år (læretid) at dette var en passelig oppgave, hihi!

Jeg lover å komme sterkt tilbake med bilder av London fangsten, men vi er for tiden uten nett hjemme, så bildene kommer etterhvert.
I mellomtiden ønsker jeg dere alle en herlig helg. Jeg skal på jobb, men har tenkt å kose meg innimellom.

7 kommentarer:

Besta sa...

Gratulerer med ny Kitchen Aid, en herlig maskin:)
Jeg tar med meg ei svigerinne på åpningen, regner med at vi sees da.
klem fra marilyn

Lakka sa...

Så gøy vi skal få det!! Gleder meg masse til åpningen, og skal bli så koselig å møte andre bloggere fra området:-) KitchenAiden er verdt hver krone! Jeg fikk den i bryllupsgave (hvit såklart), men dog;-)

Sees til tirsdag!! Ha en fin helg så lenge:-)

My home is my Castle - by Kari sa...

Jeg gleder meg og til åpningen og vi ses nok vi og :))
Klem,Kari

My home is my Castle - by Kari sa...

Hvis du har lyst og anledning, arrangerer jeg et bloggtreff før åpningen hjemme hos meg. Både du og venninnen din er hjertelig velkomne :)

Klem,Kari

Home and Cottage - Astrid sa...

Så hyggelig at du vil komme på føråpningen vår og at du er med på å spre det glade budskap til dine lesere! Håper på stort oppmøte og en fin kveld! Sees i morgen!

Lakka sa...

Hei hei, og takk for i går:-) Det var så hyggelig å møte deg! Vi burde absolutt ha et bloggtreff snart?

Hva synes du om butikken da?


Lakka

Lakka sa...

Dumt at servise ikke hadde riktig farge..Både "Arv" og "Arv Bryllup" hos Ikea er jo veldig fine. Jeg har sistnevnte og er fornøyd med det:-)

Ha en fin helg Yvonne!

Klem,
Lakka