søndag, mars 14, 2010

Helg hele uken takk

Helg er deilig! Spesielt med det fantastiske været vi har vært velsignet med den siste uken her på Sørlandet. I dag er det blå, skyfri himmel. Grove rundstykker står til heving og skal bli til frokost. Klokka er ikke ni, og jeg har allerede vært oppe i et par timer. Sånn er det å ha ei lita Prinsesse i hus!!!
Kjøpte ny plante til å ha på spisebordet her om dagen. Jeg vet ikke hva den heter, men den er nok i sukkulent familien, fordi den skulle tåle mye i følge damen på blomster butikken.Ups! Der ble ikke hele lysene med gitt! - Kan ikke få med alt på en gang... Ledningen derimot den ble med...
Perleblomster må vel være noe av det vårligste. Jeg synes de er like vakre på hver sin måte både de blå og de hvite. Her har noenn hvite flyttet inn i gangen min.
Det som er litt syn er at de ikke varer så lenge. Gangen min er forholdsvis kald, men likevel er det ikke så veldig lenge før de blir kjempe lange i stilken og detter.
Når perleblomsten ikke "virker" mer kaster jeg løkene i skråningen så blomstrer de så fint neste vår!
Ønsker dere alle en herlig Søndag og en ny uke.

6 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ fin plante i en nydelig potte;) Jeg prøver å sette mine vårblomster kaldt om natta- da holder de i alle fall litt lenger enn bare en uke- men de trives vel best ute;) Koselig at du likte teppet. Fargen på barnerommet heter Risør (Lady)- veldig fornøyd med den- akkurat passe blå & passe lys;)
Ønsker deg en fin søndag!!
Hilsen Ralfefarfars paradis

Anonym sa...

Perleblomster er bare såå nydelig
Deilig at det går mot vår nå

Ingvild sa...

Nydelige bilder og god ide med slike perleblomster i en vakker urne i gangen deres!
Ha en fin søndag,
klem,I

Besta sa...

Så fine bilder:) Rart det med ungene at de våkner grytidlig. Emma er håpløs, en gang ho sov over våknet ho halv 5 og nektet plent å legge seg igjen:) Ja det er koselig å ha de på besøk men det er deilig å puste ut litt også.
ha en fin søndagskveld.
klem fra marilyn

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fint. Fina saker.:-) Kram Stina

Camilla sa...

Så fine bilder du har lagt ut her:) Gode tips om løken også..
Jeg har en Award til deg på bloggen min!:) Mulig du har mottatt denne før, men jeg ønsket å gi den til deg:)
Camilla