tirsdag, mars 09, 2010

Det ene tar det andre...

Den siste tiden har vært preget av sykdom i vår lille familie. Først fikk min mor diagnosen leddgikt. Ikke mere enn at hun er kommet hjem fra sykehuset, så fikk lillesøster vondt i ryggen. Det viste seg at hun har en diger prolaps- som det er gått hull på. Hun ble lagt inn på sykehus før helgen og operert i går. Akkurat nå venter jeg spent på telefon fra henne for å høre hvordan det har gått.
Jeg sliter fortsatt med betennelse i skuldra, det ser ikke ut til at det vil gi seg helt enda og jeg må bare innrømme at dette ser ut til å ta lengre tid enn hva jeg hadde trodd. Men jeg føler likevel at det bare er en bagatell i forhold til mamma og lillesøster.
Fordi at lillesøster er på sykehus har vi besøk av lille Àròra. Det er jo så koselig som bare det og vi storkoser oss. Men jeg skal hilse og si at der er ting som skal klaffe på morgenen for at vi skal komme oss avsted til barnehage og jobb i tide. Jeg forsøker meg på 50% jobb denne uka, og Prinsessa skal leveres først. En ting er at en to og et halvt åring skal og vil alt mulig annet enn å kle seg og gjøre seg klar for en ny dag i barnehagen- en annen ting er at det hjelper ikke på at Tanten er super treg om morningen...

Jeg ønsker dere alle en nydelig uke og håper at dere har like hærlig vårvær som det vi har her. Den beste lyden for tiden er å høre hvordan is og snø smelter.
Oppdatering: Juhuuu! Jeg ser jo plutselig at telleren er over 10.000 det må markeres. Men jeg må få komme tilbake til det etter at ting har roet seg litt her.

6 kommentarer:

Småbyliv sa...

Huffda, det var da mye på en gang! Lykke til med morgenrutinene :o))

Besta sa...

Oi, dette hørtes ikke bra ut, håper operasjonen gikk bra.
Kos deg med sessa, selv om det kan være slitsomt med en 2 åring:)
Det drypper fra taket i dag og det var et NYDELIG synd.
klem fra marilyn

Lilla Kullan sa...

Oj, det låter lite jobbigt. Ta hand om er.:-) Kram Stina

Ingvild sa...

Huffda, god bedring til dere alle tre!
Stor klem fra meg

Romantiske Stinemor sa...

Nydelig blogg du har:-) masse fine bilder..klem Stinemor..

Joy sa...

Hej Yvonne! Butiken heter barbu interiør och ligger i närheten av tågstationen. Kan verklige rekomendera dig att ta turen dit nästa gång du är i arendal ;)

Hoppas du får en lugn och skön helg och god bedring till er alla 3! Kraaam
joy