tirsdag, februar 05, 2013

ApperanceHer om dagen røk de fine stolene mine, som har stått lagret på et soverom hur lenge som helst. Jeg skulle kvitte meg med dem, men det satt litt langt inne
Men nå snakker jeg meg litt bort, for det jeg egentlig er litt opptatt av i dag er hvor opptatt vi er av utsende! Hvordan vi viser frem hjemmet vårt.

Er du av typen som når du feks har solgt en ting på finn og du venter på at de skal komme å hente, tenker på hvordan det ser ut rundt deg i huset?
Det er nemlig ikke første gang det slår meg at jeg blir litt panisk og omtrent vasker ned stue, kjøkken og gang før de nye "mine ting- eiere" svinger inn på gårdsplassen- ja jeg tar badet også, bare sånn i tilfelle de spør om å få låne do!
Det positive er at jeg får unna regngjøringen, men egentlig er der vel liten sjangs for at kjøperen engang legger merke til at jeg har tørket støv av vinduskarmene mine...

 
 

De siste dagene har det vært 100-vis av likes på en blogg som heter "Det ekke så farlig" Bloggeren skriver og viser bilder av hjemmet sitt unplugged på en måte. Jeg tolker det som en liten demonstrasjon. Hun mener at vi bloggere kun viser bilder av et ryddig hjem og hva noen vil kalle et perfekt hjem. Men jeg tror at både vi bloggere og dere som leser bloggene våre vet at ingen av oss har et perfekt ryddig og rent hjem til en hver tid. Det er nå engang slik at vi kan velge hva vi vil vise av bilder på bloggen. Jeg for min del strever meg halvt ihjel noen ganger når jeg skal ta bilde for at dere ikke skal se at det mangler en list histen og pisten. Skavankene er absolutt til stede, men det er vel ikke derfor dere leser bloggen min vel... tenker jeg...
Meningen med bloggen min? er ikke alltid helt sikker, men en ting vet jeg at det som gjør at jeg blogger er alle de flotte kommentarene jeg får, og mennesker jeg treffer på gata som forteller meg at de leser bloggen.
Jeg vet også at grunnen til at jeg selv leser interiør blogger er jakten på inspirasjon og ideer. Da er jeg jo ikke overinteressert i å se på sure sokker som slenger rundt på gulvene til folk. Eller skitne kopper og kar som står overlesset på kjøkkenbenken. For meg blir der liten inspirasjon og hente der. Nei da vil jeg heller streve litt for å skjule manglende lister, rydde bort mannens sure sokker og puffe til putene i soafen før jeg tar bilder.
MEN tro ikke at jeg har et perfekt hjem, og tro ikke at sure sokker florerer også hos oss. Og for all del- tro ikke at kjøkkenbenken vår er fri for oppvask en gang innimellom.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei skjønneste Yvonne:)
For å være ærlig så blei eg kvalm og uvel av å sjå bildene,for synest det såg så skjete og rotete ut,huff...
Eg er kanskje litt for masse på hin kanten som støvsuger og vasker over gulva kvar dag og vasker do kvar dag og,men det er så godt når det er litt reint ogsån,hihi!men er ikkje alltid på topp her heller:)
Så er så enig med deg eg:)

Ein strålandes kveld til deg:)så kjekkt med innlegg fra deg igjen,har savna deg!
God klem fra Lillian

Monica sa...

Hei på deg.
Dette innlegget traff meg, kjente meg veldig igjen her :))
Klart vi har både sure sokker og rot her også, men det er jo ikke det jeg vil blogge om (hadde ikke vært særlig kos å titte innom da..)
He, he.. jeg svinger nok både do kosten og støve fillen før noen titter innom...., lite sannsynlig at noen legger merke til det, men jeg synes det er veldig godt å ha det rent rundt meg...
Veldig koselig blogg du har Yvonne, her kikker jeg nok snart innom igjen. Legger meg til som ny følger her hos deg, og hjertelig velkommen innom hos meg skal du være :))
Ønsker deg en riktig fin fin torsdag!
Smil og klem fra Monica

Jøsses... sa...

He, he..
Hvem har ikke rot?
Det har vi nok alle mer eller mindre mengder av i tid eller utider... vi bare velger ut hvem vi ønsker å dele det med, eller rettere sagt IKKE dele det med!

Fine stoler, tenker de nye eiere ble riktig godt fornøyde... Håper de la merke til det ryddige hjemmet! ;o)

Heims verden sa...

Veldig godt skrevet og helt enig:)

Gooood helg:D