fredag, desember 14, 2012

Dagene flyr...

Beklager virkelig til dere som synes at det har tatt lengre enn lang tid siden forrige innlegg. Jeg er helt enig og jeg har virkelig dårlig samvittighet, selv om jeg nok aldri kommer til å bli av typen hver- dag- blogger, lover jeg ihvertfall et forsøk på bedring :)

YIPPI! Jeg har som kjent tilbrakt en uke i New York. FOR EN BY! jeg skal garantert tilbake- skal bare spare et par år først- for det er ikke en by man reiser med tom-peng-pung til. HURRA-som jeg har handlet. Michael Kors fikk virkelig en oppsving den uka. Kom hjem med ikke mindre enn 5 par MK sko, to MK vesker, bukser, bluser og jakker. For ikke å nevne alt som ble kjøpt med hjem til Sessa.


Må vel innrømme at 87% av tiden ble brukt til shopping. Men det fine var at vi slo to fluer i en smekk og tok shopping sammen med opplevelser- for det var virkelig en opplevelse og shoppe i et mekka av en shoppingby. Og gøy er det når en finner favorittbuksa til under en tredjedel av prisen den koster her hjemme. Det kalles kupp- og er billig i forhold til prisen!


Jeg hadde med to kofferter over, men måtte ut og kjøpe en tredje for å få plass. Jeg er heldigvis en racer til å pakke, og problemet er ikke å få plass i kofferten, snarere vekten på kofferten. det ble litt ompakking før koffertene kunne slepes ned 5 etager...

Nå er det juleforberedelser som gjelder og i morgen er det julemarked, hvor jeg skal ha stand- så det er bare å henge i  for min del. Skulle gjerne ha bremset litt, synes det går i 100 det meste av tiden.
Men jula kommer vel om jeg er klar eller ikke- akkurat som i fjor, året før og helt sikkert til neste år. Blir liksom ikke bedre på det området.

Talas plutselig :)2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei skjønne Yuonne:)
Så heldige du er,misunner deg reisen og allt du har handla,må ha vært så fantastisk å gå rundt der å kikka,ein opplevelse ein lever lenge på:)
Lykke til med julemarkedet imåro,håper du får solgt masser av ting,rekne med det er snø hos deg og,e alltid Tm som snakker med dei der nede så har ikkje alltid snøring men blir iallefall julestemning av snø:)
Lykke til med all juleforberedelser,du er så flink skulle gjerne hatt litt meir kreativitet med hendene og laga ting,heilt håplaus der..
Sån på slutten så må eg sei at eine gulvet vårt er Laminat og det var ingen problem å male det kvitt,hihi:)

Ei fine adventshelg til deg!
Klem fra Lillian

Mariann R sa...

Heisann!
Har ventet på oppdatering fra New York, og skjønner at det svarte til forventningene. Misunner deg de tre fulle koffertene! God Jul til deg og dine :) Mariann R.