torsdag, juni 21, 2012

Jeg mistenker et snev av bloggtørke på denne kanten. Dagene strekker liksom ikke til for tiden, og jeg føler at der er lite å blogge om.
Selv om det enda er en stund til ferie for min del, så planlegger jeg stadig alt jeg skal få gjort. Jeg kunne nevnt i fleng, men ganske høyt står og få fikset ferdig syrommet. Sånn som det er nå- får jeg ikke engang frem symaskinen!
I går var jeg en liten tur i Kristiansand etter jobb, og med feriepenger i lomma var jeg sikker på at det nesten ikke kom til å være plass i bilen til alt. Men det ble heller skralt. Egentlig bare noen små ting. Var jo selvfølgelig innom Hansen & Co- ingen bytur uten at en kommer seg inn dit. Jeg kjøpte ei potte som skal stå ute med lavendel i. Og en flaske med skyllemiddel fra Laura Ashley. Har blitt helt hekta. Klærne dufter bare himmelsk, men det er kun nøye utvalgte plagg, håndklær og sengetøy som får en dæsj- for det er ikke akkurat billig!
Ny pers ble satt på Ikea. Bare 223,- kroner. Så lite tror jeg ikke engang jeg klarte å bruke da jeg var student. Nåja- så blir det mer å bruke resten av sommeren. jeg tenker nok at pengene skal bli brukt opp!

3 kommentarer:

Renate Vintland sa...

Mitt første spørsmål er ; ER DU SYK??? Neste er ; hvor lenge tror du det varer???? ;))
Stor kos fra Lia

Anonym sa...

Hehe ja du er faktisk litt bedre enn meg,eg har klart å kun bruke 80 kroner på Ikea og eg er der ein gang i halvåret:)
Det er jo ikkje alltid ein har heilt ånda over seg til å handle og eg finner alltid noko når kontoen er skral:)
Ønske deg ein flott dag,håper sola skinner der sør og:)

Klem fra Lillian:)

Jøsses... sa...

Så kjekt det var å titte innom hos deg! Du hadde så fint bord på vårmarkedet!! Kreativ på flere områder må jeg si!!
Kommer plutselig tilbake her ;o) Lagt meg til som medlem hos deg.

Ha ei herlig ny uke, snart mandag igjen!

Nina