tirsdag, desember 08, 2009

16 dager igjen til jul

Dagene går så fort at det er vanskelig å følge med i svingene for tiden. Juleforberedelsene er i full gang og det begynner å minke på gavelisten. I går kom julekortene jeg bestilte, med bilde av Leif. Det er nå noe spesielt med julekortene som dumper ned i postkassen hver jul. Synes nok det er mere koselig enn en sms.


Kalkunen ligger på vent i frysen- i år tror jeg den er større enn noen gang og jeg håper jeg får den inn i stekeovnen!! Jeg har enda planer om å få ferdig gangen før julaften. Jeg måtte kapitulere litt på tapetfronten. Det var et vanskeig valg, men tilslutt ble det en stripet tapet med grå og mørkere grå striper fra Borås tapeter. Håper indelig ikke at det blir for mørkt- men det er jo litt sånn at mot nesten resten av husets vegger som er hvite så blir det meste mørkt. Spennende og se. Trappen skal bli Bommul- hvit som lister og dørene.

På søndag hadde Àròra og tante en kvalitetsdag sammen. Vi var rundt litt på shopping. Det ble en tur til Moi på Landstil. Jeg var fristet til å bare kjøre videre til IKEA, men holdt meg i skinnet, siden jeg er ganske sikker på at jeg ikke hadde fått plass til noe spisebord i Golfen. Da måtte i tilfelle lille Àròra ha sittet på taket, og det hadde hun nok ikke så lyst til...

1 kommentar:

Joy sa...

ÅÅå så mysigt du har gjort det - gillade verkligen din adventsljusstake! Kan jag fråga om den julesocken med blondekanter som du har på "header-bildet", var får man tag i det?

Nattaklem fra Joy