fredag, mars 22, 2013

Langt i fra Vår




Det er ikke særlig festlig vær vi har for tiden. Det er kaldt og blåser og på toppen av det hele har vi fått enda mere snø. Hva er vitsen med det liksom? Vi er i slutten av mars og skal liksom ha vår nå.

 Jeg hadde så smått kjøpt litt vårblomster, men de måtte jeg bare få innendørs så fort som bare det. Så nå står der avblomstret tulipaner på løk i ganga.

Jeg har fått ny hylla på kjøkkenet i det siste. Alltid gøy med noe nytt :) Heldigvis kan dere ikke se på bildet hvor skeiv den egentlig er. Det skjedde etter at mannen skulle hjelpe til... I mangel av vadder hadde han hørt at en kunne bruke et vannglass? Say no more- hylla ble i hvert fall skeiv!!!

Håper dere alle får ei riktig flott påske- må si at det skal bli deilig med noen feriedager.


torsdag, mars 07, 2013

Fra Pontius til Pilatus





Hei alle godinger :) Har blitt lite fra denne kanten i det siste og det er jeg veldig lei for. Jeg har masse bilder som jeg har lyst til å vise, men av en eller annen grunn så blir de på hodet når jeg laster dem ned til blogginnlegget- og det er jo ikke særlig festlig!
Jeg er jammen meg ikke sikker på hva det er jeg gjør galt, og må seriøst prøve å finne ut av det i helga. Guri som jeg gleder meg til helg- en stille og rolig helg sammen med mannen. Sove lenge på lørdag- det synes jeg ikke at jeg har gjort på en evighet. Kos forrand tv med Idol-mmm.
Det skjer så mye i livet vårt for tiden at jeg føler jeg bare såvidt henger med i en strikk og springer fra Pontius til Pilatus som ei forvirra vegglus- da er det jammen meg ekstra godt å få roet seg ned litt.

Forresten- har du lyst til å følge meg på Instagram så kan du søke på Yvonne_vorthus. Jeg er ingen guru, men synes det er litt gøy. Det er så enkelt liksom. Koselig om jeg ser deg der :)