fredag, oktober 04, 2013

Meet Fred
 
Neida, jeg har ikke fått hund, bare ei ny pute. Den så jeg en kveld jeg kjørte forbi Olsen's hage og måtte gå inn sporenstreks dagen etter å kjøpe den. Synes den var uberkul. Jeg pleier ikke å gi tingene mine navn akkurat, men har du sett noe så fredelig som denne herlige hunden? Puten måtte få navnet Fred :) Bildet er tatt på pulten min etter at jeg kom fra butikken- ikke særlig bra sånn interiørmessig akkurat, men jeg kan fortelle at Fred trives utmerket hjemme i sofaen.
 


Jeg synes at hvitt er så herlig rent og fint. Noen ganger er det fint med en liten ting som bryter bare ørlite, sånn som det lille trehuset og Corokian her gjør.

Herlig med helg! Det ser ut som at det skal bli en regnfull en her på Sørlandet, men vi kan da kose oss inne. Det er liksom årstida for det :)2 kommentarer:

Siljes Hobbyrom sa...

HeiHei!!

Så genialt! Mannen min har så lyst på hund igjen. Hadde vært en lykke om han hadde blitt tilfreds med en pute :P

Dobbeldøra vår fikk vi fraktet til Kristiansand for 750,- Det forbeholdt selvsagt at vi måtte ta den videre derfra, men det er jo ikke så langt. Er veldig fornøyd med den,, så hadde ikke nølt med å bestille fra de igjen.

Ønsker deg en flott helg Yvonne!

Anonym sa...

Den puta var bare knallstilige og eg som er livredd hunder og nesten hyler til eller eg gjere det visst hunder kommer for nærme så er det tryggest at dei er trykket på puta:)
Kvitt er bare så vakkert!!


Nyt helga!
Klem fra Lillian