tirsdag, juli 31, 2012Guri malla så fort tiden går når man har sommerferie! Det ble jammen meg en lengre bloggferie enn hva jeg hadde tenkt også gitt. Nå nærmer det seg faretruende jobb igjen, og på mandag er det goodbye til sene kvelder og hello til tidlige morgener igjen.
Vi har ikke vært på noen store utflukter i sommer. Foruten en helg i Oslo på Bruce Springsteen konsert ( som var helt fantastisk!) har vi stortsett holdt oss rundt dørene her hjemme. Ordnet litt i og rundt huset. På fornyelses fronten har vi ( eller det er vel jeg!) kjøpt nye spisestuestoler, og flyttet spisebordet dit som sofaen tidligere har stått. Det ble om jeg får si det knall bra! Så mye mer åpent og luftig, og spisebordet kom så mye mere til sin rett.


Ny skjenk har også fått komme hjem til oss. Den er hengt opp på veggen med god hjelp fra tante. Er jammen meg glad for at vi har en sånn handywoman i familien. Tenker at det hadde vært veldig fint med en Bourgie lampe på toppen her- er det for tidlig å komme med julegave ønsker? Skapet har også lys inni, men de har jeg ikke helt fått koblet til enda...
Du lurer kanskje på hvor jeg har gjort av sofaen? Følg med følg med for det kommer i neste innlegg
Heldigvis har vi jo hatt noen soldager i sommer. Nok til at Sessa og tante har fått hatt noen utflukter. Vi traff blant annet på Knerten og Caroline, hvilket selvfølgelig var stas. Så rakk vi en kort teltur- en veldig kort en faktisk. Vi slo opp teltet i hagen og rigget oss til med madrasser og soveposer. turen varte i nøyaktig 47 minutter og på den tiden rakk vi å tisse en gang, spise niste og lese bok. Men så syntes Sessa at det hele ble for skummelt og ville heller inn og ligge ved siden av onkel!

So long...

1 kommentar:

Anonym sa...

Heihei:)
Så koseligt med et innlegg fra deg igjen,håper du har hatt ein flott ferie og kost deg:)
Så nydelig skjenk,knallfine er jo alltid kjekkt med noko nytt i heimen:)fine bilder og så gøy med teltur!
Me hadde ei fin ferieveke i Lyngdal og hadde faktisk ikkje lyst å reise heim igjen,er så fint på Sørlandet:)spurte Tm om me skulle flytte sørover igjen,hihi men trur ikkje han var heilt med på det,han kunne jo kjørt Sør vest expressen:)

Fine kveld til deg!
Klem fra Lillian