mandag, november 21, 2011

Vinterkrans

Slik ser oliventreet mitt ut for tiden. Det er årstiden da bladene faller av- og jeg er veldig spent på hvor lenge de tre små oliven-kartene holder seg på stilken før de også faller! Her om dagen begynte jeg å bli alvorlig lei av å plukke blader opp fra gulvet, så jeg holdt teet ut av vinduet og ristet godt. Da var det ikke så veldig mange blader igjen etterpå. Jeg tror at treet llikte behandlingen jeg.
Jeg skulle ønske at dette bildet var mye bedre! Men med et veldig lite avansert og billig kamera og i tillegg et dårlig lys blir det som det blir. Kransen kommer slettes ikke til sin rett på bildet desverre.
Fatet er fra Bruka og kjøpt hos Hansen & co. Kransen er kjøpt samme sted og er vakkert sprayet med hvit og bitte litt glitter- en skikkelig vinterkrans. Fatet er også mye større enn det ser ut til på bildet.
I dag er det kor øvelse med Sessa på tapeten. Det er alltid et høydepunkt. Har dere sett filmen "Happyfeet"? Om den lille pingvinen som bare MÅ danse. Uten sammenlikning forøvrig så tror jeg det er litt sånn for skjønne Sessa også. Når vi begynner å synge klarer hun bare ikke å sitte stille på stolen, hun MÅ opp å danse. Alle andre barn sitter pent på stolene sine og synger, men Gullet mitt hun hopper rundt midt på gulvet og er så glad og fornøyd. I begynnelsen satt Tante og tenkte at hun skulle ønske at hun hadde ei Sesse som satt pent på stolen som de andre barna. Men nå er tante glad for at hun har ei Sesse som elsker å synge og danse- og lar henne bare holde på. En ting som er sikkert er at Tante gleder seg til en hver kor øvelse.

5 kommentarer:

"Mira" sa...

Fin krans! liker så godt litt duse naturmaterialer!

Men du!!!

Vær nå litt grei med Leif da!!!
Slutt å tulle med han. ti hi.

Å saueskinnet er pusesoveplass dermed basta! Nå skal de sies at det er et korthåret vaskbart som er puseplassen her hos meg!

Ønsker deg ei fin ny uke!

Klem,

Fabelaktig sa...

Hei på deg!
Så koselig at du fant veien til min lille blogg og du tar deg tid til å delta - det varmer og gleder :)

Ett enkelt og veldig vakkert fat! Helt etter min smak :)

Klemklem

"Mira" sa...

Tvilte ikkje et sekund på at Skjønne Leif er kongen i huset!

Er kjempeglad i katter.

Ha ein fin kveld,

klem,

Anonym sa...

Veldig fin krans og Hansen og co har mye flott

dryss - madam Torvestad sa...

Jeg ønsker meg også et stort hvitt fat! Ditt ver kjempefint!

Utrolig kjedelig med "syk" blogg - argg... god bedring til den!