onsdag, april 21, 2010

Jeg elsker...


Blomster... Jeg kan liksom aldri få nok. Det er nok derfor jeg er så glad i våren. I duftene som sprer seg fra nyutsprungne hvitveis, nydelige blå perleblomster og tulipaner. Etter hvitveisen blomstrer kosmosen- for et syn det er med heia helt gul av kosmos!

Det har blitt mye blomster bilder i de siste innleggene mine. Det skyldes først og fremst at jeg synes dette er en herlig tid. Men jeg innrømmer også at jeg tror jeg har litt bloggtørke for tiden. Har liksom ikke noe nytt å blogge om. Det står rimelig stille på interiør fronten hjemme. Jeg begynner virkelig å bli gira på å få ferdig loftet hjemme. Må ha opp litt tapet og male litt. Så må det inn litt møbler så skulle det bli bra. Det er bare å komme igang...

Bildene i dag har jeg lånt fra Sköna Hem. De har alltid flotte bilder å vise. Nå skal jeg ta en runde i bilde arkivet og rydde opp litt. Det har jeg ikke gjort på veldig lenge, så det trengs.
Ha en flott dag, alle dere som er innom :)
5 kommentarer:

Guttemamma sa...

Elsker bildene dine...utrolig vakre. Kanskje jeg må kjøpe bladet...
Ha en fin dag!
Anette:-)

Ingvild sa...

Nydelige bilder. Helt enig med deg at blomster er helt vidunderlig...

Bloggtørken går over :o)

Ha en fin dag,
klem,I

Lakka sa...

Så morsomt at du leste reportasjen i FV! Nå kjenner vi hverandre igjen på åpningen av H&C også. Ha ha! Mye mulig jeg må bortover da nemlig..

Nydelig med våren!!

Lakka

Lindas hus sa...

Nydelige bilder og det er deilig at våren endelig kommer. Selvom det snødde her i dag.....ha en fin dag.

Besta sa...

Nydelig blomster bilder, blir mye av det samme hos meg. Ikke mye som skjer her heller.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn