onsdag, april 30, 2014




Jeg skjønner ikke hva det er, bildene mine blir helt mislykka for tiden. Akkurat som at de er helt uklare. Ikke noe morsomt i det hele tatt.
Det var den utblåsninga! Er ikke livet godt om våren dere? Jeg elsker våren like mye som jeg hater vinteren. Synes det er deilig å se at Magnolia treet jeg plantet i høst trives og blomstrer.


Nytt oliventre er på plass. Er ikke så flink med de trærne og de blir som regel sesongbetont hos meg.

 
Ingen vår og sommer uten Lavendel. Denne krukka skal få stå på verandaen etter hvert som den kommer på plass. Akkurat nå ligger den gamle klar til å brennes.
 



Dette bildet er fra helgen da vi var på jente tur til Stavanger. Bildet er tatt hjemme hos vår barndoms venninne som har bosatt seg på Tau. Dette flotte stedet som jeg aldri har besøkt før, må ha stått ganske høyt oppe på listen under skapelsen. Der var det ingen som helst tvil om hvilken årstid vi har, men guri for et sted. Kanskje jeg skriver mer om det senere en gang. Vi hadde det utrolig fint her, og kommer mere enn gjerne tilbake.


mandag, april 14, 2014

Påskegodt er ikke bare påskegodt





På turen vi hadde til København for noen uker siden, hadde jeg et par "ærender" Et av dem var et besøk til Summerbird. Jeg hadde gledet meg til å se alle de fine påskeeggene. Joda, smake også selvfølgelig, men faktisk mest se. For et syn, sier jeg bare. De lekreste påskeegg i sjokolade.
 
 

Årets nyhet var dette sølvegget som var fylt med lekkerbiskener. Det er selvfølgelig utsolgt for lenge siden, men du skulle ha sett. 
 
 
 Jeg kjøpte ikke med hjem sølvegget, det kostet noen hundrelapper mer enn jeg var villig til å gi for påskesjokoladen. Men jeg fikk med hjem noen av dem til å putte i munnen. De ble gjemt etter alle kunstens regler så fort de kom i hus, slik at ikke mannen skal finne dem før de skal på bordet og pynte/spises til påske.
 
 
 
PS. Dette innlegget er ikke sponset- kun til nytelse :)
Fin påske til dere alle sammen.


tirsdag, april 08, 2014

Ny tapet




Den mørke veggen bak sofaen er endelig borte. Det føltes deilig å få det lyst igjen og stua virket igjen større. ( NÅR SKAL MANNEN SKJØNNE AT VI MÅ HA NYTT GULV?) Jeg beklager kvaliteten på bildene- den var heller dårlig. Karlstad så slettes ikke ut som Karlstad!


Tapetet er lysegrått med stjerner og kommer dessverre ikke til sin rett her på bildet. Jeg fant det på IKEA av alle plass, til den nette summen av 49 kroner rullen. Knallfornøyd.


Er det flere enn meg som nyter våren? Forrige uke var jeg hos en osteopat og jeg må bare si at jeg har ikke hatt så mye energi på evigheter som jeg fikk etter denne timen. Om det skyldes Osteopaten eller det flotte vårværet vi hadde et par dager er jeg enda litt usikker på. Herlig er det i hvert fall, og med drillen til Pappa har jeg fått skrudd opp og skrudd ned ting og tang fra vegger.
 
 
                                                                   DIY betongdiamant




tirsdag, april 01, 2014

København



 
I helgen har jeg vært på tur til København. Har vært på tur med jobben, og der er det bare jeg og ei til jente- resten er mannfolk. Det kan noen ganger være litt kjedelig, men for min del var det helt supert. Jeg kunne bruke hele dagen på shopping!
På torget utenfor Magasin Du Nord, selger de blomster til spottpriser! Blomstene ville aldri ha holdt helt til jeg kom hjem, så det var bare å glemme å ta dem med hjem. Det var utrolig vanskelig å la være. Callaer, Amarylliser, Erteblomster og de største buketter med ranunkler og tulipaner alt til en slikk og ingenting.

 
Illums bolighus ble besøkt flere ganger. En ser noe nytt hver gang, og flere enn en gang vurderte jeg å ta en telefon til Widerøes og be pent om å få med som under her for eksempel. en sofa!

HAY House- bare til å dø for! Det er vanskelig å se på bildet, men jeg fikk den største posen jeg noen gang har sett. Den rakk meg nesten helt til navlen.

Happy whife- Happy life! Det begynte med en ørliten Marc Jacobs pose, den minste de har faktisk som ikke rommer en veske. Men da vi kom på flyplassen kunne jeg bare ikke holde meg lenger og veska som jeg har hatt så utrolig lyst på i så lang tid ble endelig min. Dårlig samvittighet? Nja litt, men jeg tror det går over!

Der er bare en ting og si- det er deilig å være norsk i Danmark- spesielt København :)