fredag, februar 10, 2012

Ett tygg og du er hekta!

I vårt hus har vi fått smaken på knekkebrød. Ikke Wasa sine tørre sponplater, men hjemmelaga
knekkebrød med alskens sunne frø som ingredienser. I et forsøk på å kutte ned på å spise brød, er dette er supert alternativ.

Her er oppskriften for dere som vil ha:
2 dl Sammalt grov hvete, 2 dl sammalt grov rug, 4 dl store havregryn, 1 dl, linfrø,
1 dl sesamfrø, 2 dl solsikkefrø, 1 ts salt og 7 dl kaldt vann.
Alt blandes og smøres ut på 2-3 langpanner ( alt etter hvor store brettene er)
Stekes på varmluft 160 grader i 2x 45 min. ( øverste rille, så bytte plass)

Denne helgen fyller mannen 40 år ( ouæææ som tiden går!) Er redd for at det ikke blir så mye knekkebrød da, men får ta det igjen til uka.

Det har kommet noen nye følgere i det siste, dere er varmt velkommen og jeg håper at dere vil trives her hos meg. Ønsker dere alle en flott helg :)



Ingen kommentarer: