mandag, april 11, 2011

Tid for hage

På Sørlandet har vi hatt en nydelig helg, med god vårtemperatur og sol fra morgen til kveld. Det er vel unødvendig å si at det har vært herlig og endelig kjenne sola som stråler. Klesvasken kunne for første gang i år henges ute. Klærne dufter herlig friskt... Det er også snart tid for å begynne så smått i hagen. Bildene som i dag er lånt fra Hus & Hem gir inspirasjon og jeg som går å drømmer om et drivhus blir jo ikke akkurat mindre fristet av disse bildene. Å kunne få et slikt hus i hagen må jo bare være full uttelling for drømmene...
Men det blir vel med drømmen en stund til. Har flere steder lest at driftige damer og menn har laget sine egne drivhus av gamle vinduer- den som hadde hatt en stabel med gamle vinduer!
Synes bildet over viser en stilig måte å bruke gamle eplekasser på. Jeg har fått litt dilla på disse gamle trekassene og har et par stykker rundt omkring i huset. En av dem står ute, en annen blir brukt som nattbord på Sessa's rom.
Håper inderlig at det flotte været er kommet for å bli. Har du begynt å pusle rundt i hagen?

Ønsker dere alle en super flott uke.6 kommentarer:

Sarita sa...

Psst! Award til deg inne hos meg:). For et herlig drivhus. Det hadde vært drømmen ja. Jeg legger meg til som følger hos deg.

Klems Sarita

Anonym sa...

Heia :) Her har klærne blitt tørket inne i dag, grunnen er den samme hvert år :mannen ELSKER å svi )(/&(&%%&..........Da er det ikke akkurat deilig lukt i klærne etterpå ;) Hagen er på gang, drivhuset skal vaskes på lørdag, og så er det nesten påskeferie!!!! Jippi jippi :)
Stor klem fra lia
PS! vi kunne hatt en tur ned på sletta en kveld:)

mona.z sa...

Flotte inspirerende bilder! Min mann har lovet meg å bygge et lysthus/drivhus i sommer. Gleder meg stort. Har så smått begynt meg hagearbeid, men vestlandsværet er ikke så stabilt som hos deg. Ønsker deg en fin dag, klem fra meg:)

Sarita sa...

Beklager, jeg så ikke at du hadde en awardfri blogg:)). Bare overse den du:).

Klems Sarita

Bondekjerringa sa...

Det er virkelig herlig med drivhus! Jeg bruker mitt stort sett hele året. Om våren til både tomater og agurker, pluss druetrær. Og regner det ute, så har jeg satt inn to stoler og et bord. Der kan jeg kose meg med et blad og en kopp te. Om sommeren er det jo genialt å tørke klær på rekordfart inni, og om høsten er det tilbake til en god bok og en kopp kakao eller lignende. Om vinteren blir det lagringsplass til utemøbler, og avogtil tørking av klær :)
Så vil jeg komme med et lite tips: Dersom du ikke har plass til et stort drivhus, så selger de små drivhus på både Biltema og Jula. Her er link til et de har på Jula: http://www.jula.no/drivhus-med-pvc-overtrekk-136949
Ellers så kjører Felleskjøpet ofte tilbud på drivhus, jeg kjøpte mitt i fjor og betalte 3000kr. Det har overlevd vinteren, og har dermed vist god kvalitet. Jeg kan ikke anbefale det å skaffe seg drivhus nok. Som sagt, kan brukes hele året! :)
Og gamle vinduer får du nok fort tak i via Finn.no :) Da kan det jo også fungere som et lysthus! Lykke til med drømmen :)

Anonym sa...

I all the time emailed this website post page to all my associates,
because if like to read it next my contacts will too.


Check out my web site; publix.com