fredag, januar 25, 2013

God helg

 
Jeg har vel nevnt det noen ganger nå, jeg er veldig glad i blomster. Denne nydelige buketten fikk jeg av lillesøster og familien til bursdagen. Bilder blir aldri som virkelighet, men jeg kan love at denne buketten er helt fantastisk. Hvite tulipaner, rosa ranunkler, rosa nellik, noe lilla og grønt.
Gruppen under fikk jeg av yndlingstantene mine :)
 
 
 

Med det ønsker jeg dere alle en flott helg. Her blir det litt sjallabais på lørdag. Men i dag tror jeg at jeg vil lage god middag til mannen og meg selv. Så blir det vel kos forrand tv, tenker jeg.

onsdag, januar 23, 2013

Vår lune hule


 
Det vil si- særlig lun er den ikke midtvinters. Soverommet er iskaldt. Jeg tror ikke jeg har vist dere bilder fra soverommet vårt enda. Rommet ble "ferdig" for en god stund siden. Det er selvfølgelig ikke helt ferdig enda- i kjent stil!


Til tross for skråtaket er jeg ganske fornøyd. Det er ikke så enkelt å få til noen garderobeskap her inne, men den doble Malm komoden dekker behovet.


Jeg har ikke funnet nattbordene jeg vil ha enda, så enn så lenge brukes to gamle eplekasser.
I forrige uke hadde jeg bursdag, og mens jeg var på jobb kom blomsterhandleren med blomster til meg. Det var 10 nydelige røde roser fra mannen. Akkurat da hadde jeg verdens beste mann :)
Rosene står like fint enda, har nemlig plassert dem på soverommet som er kaldt.

 Veldig hvitt? Ihvertfall veldig meg! Synes det er så herlig reint med hvitt. Prøvde meg på sengetøy med litt sterke farger, men det ble fort byttet ut gitt. Fungerte rett og slett ikke helt for meg.



Ønsker dere alle en fortsatt flott uke- og en nydelig onsdag :)

mandag, januar 14, 2013

Årets første

 
 
 
Det blir alltid et par første i begynnelsen på et nytt år. Men årets første tulipan er det likevel noe spesielt med synes jeg. Det er for meg det første vårtegnet og at vi nå HELDIGVIS går mot lysere tider. Nå skal det være tulipaner på bordet en stund fremover- nesten til jeg er så lei av tulipaner at jeg vil brekke meg!
 
 
 

Krispe, fine tulipaner som finnes i alle mulige slags farger og fasonger. Det er stortsett denne vanlige enkle typen som er å finne i de fleste blomsterbutikker og dagligvareforretninger. Men går en på enkelte blomsterforretninger kan en finne litt mere spesielle tulipaner. Det finnes nemlig 1000-vis av arter av denne blomsten.

For øvrig er jeg kjempefornøyd med nytt bord og ny lampe i stua. Blir ikke helt fortolig med den mørkegrå veggen bak sofaen, så ser ikke helt bort i fra at det blir et prosjekt i løpet av våren. Og jeg VIL ha nytt gulv!!!

Ønsker dere alle en riktig flott uke :)


fredag, januar 11, 2013

Sånn midlertidig





Endelig kom det et sedertre inn til oss også- eller til meg da. Mannen kan ikke helt skjønne hva jeg skal med den pinnen! Jeg hadde veldig lyst på et før jul, men det var altså helt uaktuelt å bytte ut juletreet med "pinnen." Og jeg innrømmer vel at jeg syntes det var noe dyrt. Derfor var det bare å slå til da det nå etter jul stod til halv pris. Så blir det spennende å se om jeg klarer å holde liv i treet frem til neste jul...Det får stå i gangen hvor det er litt kjølig frem til det blir mildere og jeg kan sette det ut. Så skal det få stå ute i ei krukke frem til jeg kan ta det inn igjen.
 
 
 
 
 
Jeg har lenge gått og tenkt på om jeg vil ha to Eames stoler til sofaen nede i stua. I går ville jeg ha de så mye at jeg bestilte dem. To sorte som på bildet, men med stål ( Eiffel) ben i stedet for trebein. Tror det blir veldig fint. Der er ikke så god  plass til stoler fordi stuedøra kommer akkurat ved siden av. Derfor håper og tror jeg at disse to smukkassene vil bli fine.
 Jeg tror jammen meg at sort er på vei inn i min stue sånn generelt. Synes det er stillig til hvitt. Neida- der vil nok aldri komme sjakkrutet gulv, selv om det også kan være stilig der det passer inn- men ikke hos meg.

Heldigvis fikk jeg hjelp med min frustrasjon i går. Flere gode tips, som jeg kanskje må sjekke ut i løpet av helgen. Men enn så lenge funket "Jøsses" tips om å klikke på HTML oppe i venstre hjørnet og så laste opp bildene. Jeg sier tusen hjertelig takk for alle gode tips.
Det er helg om få timer! Det skal bli fint- vi skal få besøk og gleder oss veldig til å få Sessa på overnatting. Kanskje det blir kafebesøk på jentene i morgen...










torsdag, januar 10, 2013

Hjelpes meg!



I alle mine dager, sier jeg bare. Noe helt grusomt har skjedd- jeg får ikke lenger lastet opp bilder på den måten som jeg alltid har gjort. Synes ikke det er særlig pent gjort at man plutselig må ha videregående kurs for å klare å blogge... er det noen som kan fortelle meg hva jeg skal gjøre? Er det i det hele tatt noe nytt de har begynt med for alle- eller er det bare meg?

Tror jeg spyr!
Hjelp mottas med takk :)

onsdag, januar 02, 2013