søndag, desember 30, 2012




Tenk i morgen er årets siste dag. Veddig snart skal vi skrive 2013! Forrand oss står et brenn nytt år, full av muligheter.
Håper dere alle har hatt en fin jul sammen med familie og venner, og at julen ble alt dere håpet for.


Med siste hus i en av julegavene mine, ble lyshus-byen komplett.


Julenissen hørte etter og tipset Mannen om hva jeg ønsket meg mest av alt. Kube-lysestaken med 8 lys i sort- har suglet veldig lenge etter den. Tusen takk beste Mannen i hele verden. Bordet ble kjøpt for et par gavekort og noen penger vi fikk til jul. Synes det er kjempe stilig. Planen er å kjøpe et til som er litt kortere, men høyere- tror det blir stilig. Nå mangler jeg bare to stoler så er sofahjørnet komplett igjen.


Eneste røde innslaget i jula hos oss er noen røde epler i en bolle :)

Nå må dere alle ha en riktig fin nyttårsfeiring i morgen. Jeg har ansvaret for desserten i morgen, så nå er den hjemmelagde iskremen med kanelsmak i frysen, og sjokoladefondantrøren i boks. Bringebærene hadde fått grønt hår! Så det blir en liten tur i butikken i morgen for å få tak i nye :)

torsdag, desember 20, 2012

Ryllis-Tryllis


Jeg har ikke allverdens med typisk julepynt. I huset vårt finnes det ingen julerøde julenisser, og etterhvert har jeg heller ingen engler. Men jeg har julestjerne, adventstake og kranser. Så har jeg blomster- masse blomster. Jeg elsker blomster og jeg elsker og frotse i dem. Men med de prisene vi har på avskårne blomster i Norge er det ikke noe en kan gjøre i tide og utide. Men i jula- da unner jeg meg masse blomster. Nå har jeg svibler overalt, med mose og uten mose og i går kjøpte jeg Amaryllis- en diger bukett- hvite- selvfølgelig :)
Fin torsdag til deg- nå er det bare 4 dager igjen til jul


tirsdag, desember 18, 2012

Stjerner, julemarked og Eames


Jeg må bare si- JEG ER SÅ KRY! Og så utrolig glad! De 100 stjernene som jeg lagde for salg hos Stella Shop er nesten utsolgt, bare noen ganske få tilbake. I går fortalte eieren av butikken at det hadde ringt ei koselig dame fra Bergensområdet. Hun hadde sett stjernene på bloggen min og tatt kontakt med butikken for å få kjøpt dem. Blir helt rørt jeg :) Tusen millioner takk til alle dere som har kjøpt stjernene mine. Jeg har enda noen på lur og dersom du ønsker å kjøpe noen er det bare å si i fra så sender jeg sporenstreks :)

I helgen deltok jeg på julemarked i byen. Det ble desverre ikke noe kjempe salg, men det er heller ikke rart med det været vi hadde her på sørlandet. De få som våget seg ut, var omtrent for vågale og regne. Jeg hadde sydd en del puter, som nå er pakket bort til neste marked- dersom ikke de havner i sofaen min da...





 Er du fan av Eames? Jeg er vel for litt treg og regne for veldig mange har nå stoler fra Eames i hjemmet sitt. Endelig har jeg også fått gyngestolen. Kanskje litt kjedelig når den er i så mange hjem, men jeg har spart en stund og nå står den der. Enda er den ganske alene siden vi ikke har noen sofa i stua nede for tiden, men det kommer plutselig.
ønsker dere alle og enhver en riktig fin tirsdag. Det er siste innspurt før jul, og jeg... Neida jeg er enda ikke ferdig med alt jeg skal- helt i kjent stil.



fredag, desember 14, 2012

Dagene flyr...





Beklager virkelig til dere som synes at det har tatt lengre enn lang tid siden forrige innlegg. Jeg er helt enig og jeg har virkelig dårlig samvittighet, selv om jeg nok aldri kommer til å bli av typen hver- dag- blogger, lover jeg ihvertfall et forsøk på bedring :)

YIPPI! Jeg har som kjent tilbrakt en uke i New York. FOR EN BY! jeg skal garantert tilbake- skal bare spare et par år først- for det er ikke en by man reiser med tom-peng-pung til. HURRA-som jeg har handlet. Michael Kors fikk virkelig en oppsving den uka. Kom hjem med ikke mindre enn 5 par MK sko, to MK vesker, bukser, bluser og jakker. For ikke å nevne alt som ble kjøpt med hjem til Sessa.


Må vel innrømme at 87% av tiden ble brukt til shopping. Men det fine var at vi slo to fluer i en smekk og tok shopping sammen med opplevelser- for det var virkelig en opplevelse og shoppe i et mekka av en shoppingby. Og gøy er det når en finner favorittbuksa til under en tredjedel av prisen den koster her hjemme. Det kalles kupp- og er billig i forhold til prisen!


Jeg hadde med to kofferter over, men måtte ut og kjøpe en tredje for å få plass. Jeg er heldigvis en racer til å pakke, og problemet er ikke å få plass i kofferten, snarere vekten på kofferten. det ble litt ompakking før koffertene kunne slepes ned 5 etager...

Nå er det juleforberedelser som gjelder og i morgen er det julemarked, hvor jeg skal ha stand- så det er bare å henge i  for min del. Skulle gjerne ha bremset litt, synes det går i 100 det meste av tiden.
Men jula kommer vel om jeg er klar eller ikke- akkurat som i fjor, året før og helt sikkert til neste år. Blir liksom ikke bedre på det området.

Talas plutselig :)