mandag, august 27, 2012

Ny liftgardin til Ina






Fikk i oppdrag å sy ny liftgardin til søskenbarnet mitt. Hun har stæsjet opp kjøkkenet sitt med nye Tolix stoler i turkis, og ønsket altså å få nye liftgardin som stod i stil. På stoff og stil fant vi dette stoffet og i helga ble gardinet sydd. Endelig!!! Det var faktisk ikke vanskelig i det hele tatt, tok bare litt tid.


Nå er jo dette den enkle varianten av et liftgardin da. Ingen kapper og ingen avstivere. Kun en list i topp, rulle gardinet opp og sy på to knyttebånd.
Skal bli deilig med høst, kjente at det var godt å komme tilbake til symaskinen som har stått så og si urørt i sommer. Nå skal det bli andre boller fremover....

Ha en super flott uke :)




fredag, august 17, 2012

Tyvek poser




Hver eneste uke har jeg et fortsett om at jeg skal bli flinkere til å oppdatere bloggen. Jeg må bare beklage til dere- mine lesere at jeg svikter om og om igjen.
Det skjer så mye i livet mitt for tiden at bloggen fort blir litt nedprioritert.  Jeg er likevel inne og leser hos dere andre, men det er noe med at det å legge inn innlegg faktisk tar litt tid.


Var en snartur i Kristiansand i går, og pilte inn på Hansen & co mens mannen var og kjøpte en avis!
Følte at det var en evighet siden jeg hadde vært innom, og det var kommet en god del nytt. Blant annet disse vanvittig kule posene laget av tyvek papir. De kan jo brukes til hva som helst, og det beste; de kan vaskes!!!


De finnes i flere størrelser og jeg valgte med meg hjem to forskjellige. Jeg skjønner at jeg kommer til å bli glad i disse. Så enten må jeg kjøpe meg flere, eller så tenker jeg at kanskje jeg skal prøve å lage dem på egenhånd. Et kult høstprosjekt...
Damene på Hansen & co er alltid like hyggelige. Jeg skulle egentlig innom for å kjøpe ny den store hvite keramikkbollen som knuste i fallet fra skapet. Og så var der noen tøffe lysestaker som jeg ikke kunne gå i fra. ( Glemmer at jeg har ørten-fjørten fra før) Og jammen meg fikk jeg ikke en flott gave med meg hjem, men det må jeg vise bilder av en annen dag- når jeg har satt alt på plass.

Ønsker dere alle en god helg :)

mandag, august 13, 2012




Åhoy! Så fort tiden løper avgårde!!! Jeg antydet vel at jeg hadde en føljetong på gang i forrige innlegg. Her ser dere bilder av den- Ny sofa :)


Da sofa og spisebord byttet plass, ble det vel liten plass til sofa, men spisebordet fikk det så utrolig luftig og fint. Så da ble Ektorp lagt ut på Finn, og så fort den var borte durte vi til IKEA med henger og fikk kjøpt ny sofa. Denne gang ble det karlstad; 3 seter med sjeselong. Jeg er ikke så dumt at jeg regner med at den forblir Blekinge hvit særlig lenge. Men ettersom jeg kan huske pleier IKEA å ha salg på sofatrekkene en gang innimellom, så da tenker jeg at de blir byttet ut.


Stolen Kivik ble også med hjem. Synes den er skikkelig kul uten armlener. Ok ikke verdens beste komfort, men jeg har jo plassen min i sjeselongen likevel hihi!
Har dere fått med dere den nye fargen på saueskinnene hos IKEA? Knallfine- og jeg har lagt min elsk på de.


Nå skal jeg bare få opp noe fint på den grå veggen bak sofaen, og malt vinduslistene, så tenker jeg nok at det hele skal få bli litt mere på G.



Jeg fortalte jo ganske så kry om det nye skapet jeg hadde montert ved spisebordet. Vel en dag da jeg kom kjørende opp tunet og så at mannen drev og støvsugde i stua ante jeg ugler i mosen, og riktig- da jeg kom inn lå skapet i gulvet, sammen med serviset og mine fineste vaser og boller i TUSEN knas. Forsikringen dekker heldigvis noe, men langt i fra alt. Så denne uken ble det ny tur til IKEA og nytt skap. Jeg gir meg nemlig ikke :)