onsdag, februar 29, 2012

Hjertelig velkommen

til VÅREN :) Vi har hatt noen nydelige dager på sørlandet denne uken. Måtte de bare vare, og måtte dette være begynnelsen på en lang og deilig VÅR! Det er jammen meg ikke hvert år vi er forunt å ha 13 varmegrader på en helt vanlig 29. februar.

Jeg gleder meg til å stulle og stelle litt ute. Plante litt i krukker. Kanskje det lille huset til Sessa skal få noen blomster utenfor... Blå perleblomster, tenker jeg blir fint :)
Jeg har fått nye følgere den siste tiden, og det er super hyggelig. Dere er varmt velkommen og jeg håper at dere vil trives.
Da ønsker jeg dere en flott onsdag videre. Nå lengter jeg bare ut i Sola :)

tirsdag, februar 28, 2012

En stjerne er født

Men Omaggio vasen fra Kahler har vært en god stund. Det er bare jeg som har fått øynene opp for den først nå! Favoritten min er den med sorte striper, og her om dagen var jeg innom Bazaren og kjøpte den minste. Ville egentlig ha den midterste størrelsen, men den hadde de ikke inne. Men " it will be mine- oh yes it will be mine" en eller annen dag om ikke så lenge :)

Stjernen laget av pinner funnet på stranden laget jeg da vi hadde julemarked. Ingen pinner er like- trøster jeg meg med- når jeg tenker at denne vel kan kalles noe ujevn. Men pytt- jeg synes den er sjarmerende.
I dag er det kyllingsuppe til middag- når bare mannen kommer hjem fra karate trening.
Ønsker dere alle en flott tirsdagskveld :)



fredag, februar 24, 2012

Alle fugler små de er på syrommet mitt!


Jippi det er fredag! Jeg elsker fredager, en hel helg står forran en klar til å gjøre hva man vil.
Jeg elsker også denne tapeten fra Borge, og tenker at jeg har verdens mest lyst til å henge den opp på den ene veggen på syrommet mitt. Syrommet ja, har ikke vist dere bilder enda og det skyldes et digert kaos som enda regjerer der inne. Men jeg lover at det skal komme bilder etterhvert som jeg får litt mere ordnings på alt.
Ha en deilig helg alle som en, nå går det endelig mot vår og jeg kjenner at humøret mitt stiger etterhvert som snøen forsvinner. Joda jeg vet at det enda kan komme masse snø, men tenker ikke nevneverdig på det :)

torsdag, februar 16, 2012

Jeg tror jeg har vært igjennom en prosess. Dere vet- omtrent sånn som puberteten kan utarte seg. Jeg har vinglet en god stund stilmessig!

Jeg tror at jeg endelig er kommet frem til at jeg kanskje ikke har en bestemt stil. Jeg liker nemlig litt fra mange stiler- og en skal jo omgi seg med ting en liker eller?



Alle blonder er bortevekk fra hjemmet, det samme er det sukkersøte. Jeg liker faktisk ganske bare vegger- gjerne hvitt enda, men selv om jeg ikke er helt bitt av siste skrik så kan jeg ha litt farger innimellom- gjerne på de tingene som kan byttes ut litt etter humør.


Jeg har fått øynene opp for TineK, og får bare mer og mer sansen for tingene hennes. Interessen ble ikke mindre da hennes hjem her i jule tider var avbildet i ett eller annet interiørmagasin.

Jeg var raskt ute i skogen og brakk ei diger grein som fikk komme inn. Jeg hermer litt og kaster meg gjerne på trenden om å få naturen inn i stua






Hva med deg, har du noen gang opplevd stilfrustrasjon?


fredag, februar 10, 2012

Ett tygg og du er hekta!

I vårt hus har vi fått smaken på knekkebrød. Ikke Wasa sine tørre sponplater, men hjemmelaga
knekkebrød med alskens sunne frø som ingredienser. I et forsøk på å kutte ned på å spise brød, er dette er supert alternativ.

Her er oppskriften for dere som vil ha:
2 dl Sammalt grov hvete, 2 dl sammalt grov rug, 4 dl store havregryn, 1 dl, linfrø,
1 dl sesamfrø, 2 dl solsikkefrø, 1 ts salt og 7 dl kaldt vann.
Alt blandes og smøres ut på 2-3 langpanner ( alt etter hvor store brettene er)
Stekes på varmluft 160 grader i 2x 45 min. ( øverste rille, så bytte plass)

Denne helgen fyller mannen 40 år ( ouæææ som tiden går!) Er redd for at det ikke blir så mye knekkebrød da, men får ta det igjen til uka.

Det har kommet noen nye følgere i det siste, dere er varmt velkommen og jeg håper at dere vil trives her hos meg. Ønsker dere alle en flott helg :)



torsdag, februar 09, 2012

Til sengs med Mr. Flanell!


Vi har aldri hatt flanell sengetøy, men med denne kulda som er her for tiden, så er det jammen meg fristende å gå til anskaffelse av et par sett. Kid har flanell dager, så her er det mulig og gjøre et kupp. Jeg likte veldig godt dette smårutede i lyseblått. Det er vanskelig å se på bildet, så om du ble litt nysgjerrig kan du jo ta en titt inne hos Kid.






mandag, februar 06, 2012

Pure & Original

Jeg har fått med meg at det er kommet en ny maling. Nå vet jeg ikke om den egentlig er så ny, men ny for meg er den ihvertfall. Effekten malingen gir er super! Det ser rett og slett ut som at flaten som er malt ser ut som at den er kalket. Jeg gleder meg til å prøve den og til å se resultatet. Ser du prisen? Ikke den billigste malingen jeg har kjøpt akkurat, så den skal ikke sløses med. Flaks for meg at det var mannen som var innom butikken og hentet den!!!

Om det var med overlegg at jeg sendte mannen for å hente? Å neeeeeeida- langt i fra...




Kvisten fra forrige innlegg er nær ved å ta kvelden tror jeg. Blomstene ble ikke hvite, men rosa som jeg mistenkte. Nydelige synes nå jeg- det gav faktisk litt liv. Kan det hende at Vårt Hus begynner å få sans for litt farger? Tja littegranne kan vel ikke skade.


Ha en super-duper flott uke alle mine skjønne lesere :)