torsdag, januar 26, 2012

Magnolia-kvist


På Bogrønt i Lyngdal, jobber det er blomsterkunstner. Han har jobbet der en god stund og kan trylle frem de vakreste buketter i de nydeligste farger.
Da jeg var innom for et par dager siden hadde han nettopp fått inn nye snittblomster. Det var som å entre en godterbutikk!


Vi to har samme smak, det er ganske tydelig :) Han tar inn litt morsomme ting også, som disse magnoliakvistene. Første dagen ble en kvist med hjem. Men etter et par dager kom det jammen meg en til. Ingen er helt sikre på fargen på blomstene som forhåpentligvis spretter ut. Jeg aner at de kan være rosa, men håper selvfølgelig på hvite. Spennende er det ihvertfall.



tirsdag, januar 24, 2012

Lengter mot vår

Jeg lengter mot våren. Vi har blitt litt utskjemt i år ved at snøen ikke har kommet før nå. Men det betyr ikke at den er mer velkommen for min del. For meg kunne vi like gjerne ha hoppet rett til våren like etter jul.
Jeg har vist bildet før. Jeg har funnet det et eller annet sted på nettet, men kan ikke huske hvor. Så til den som æres bør beklager jeg så mye. Men bildet liker jeg så utrolig godt. Ferske-krispy tulipaner, finnes vel ikke noe mere vår akkurat nå. Når de i tillegg er lyse-lyse RÅSA- jepp da glir de rett inn hos meg. En stund var jeg faktisk så lei av rosa at jeg sverget at det aldri skulle få komme inn i mitt hus igjen. Spør om ikke jeg må spise den hatten, for nå kjenner jeg trangen til litt rosa snike seg inn under huden min...












fredag, januar 20, 2012

I dvale...

Skulle nesten tro at jeg var gått i hi for vinteren! Det har jeg ikke, men jeg innrømmer litt dårlig samvittighet for at jeg har vært så treg til å oppdatere bloggen denne mnd. Jeg har liksom ikke hatt så mye å blogge om. Ingen store kjøp på salg, og det meste er stille og rolig på denne tiden av året.
Før jul sluttet jeg å røyke! Det gikk egentlig lekende lett. bestemte meg bare en dag for at nå gidder jeg ikke mere. Joda jeg har hatt et par røyk etter det bl. a på julebord og det vil jeg nok også ha fremover en sånn ved spesielle anledninger. Jeg har gjort meg opp en mening om at det er ti ganger enklere å slutte å røyke enn det er å gå ned i vekt. Dermed er årskort i treningsstudio innkjøpt, joggeskoene er tørket støv av og jeg er i gang. Denne uken har det vært lemster.com som ruler! Men det føles godt, så jeg har tenkt å holde ut!





Denne uken fikk jeg også tatt en tur til IKEA, og handlet sy-bord! Det skal settes opp i helga på det som skal bli min lille hule, eller sy-rom om du vil. Til nå har jeg brukt spisebordet når jeg syr, men det skal bli deilig å ha et eget rom til dette, der alt står hele tiden og jeg ikke trenger å pakke det bort for hver gang.


Min helg blir derfor preget av opprydding og rigging av syrom- hva skal du finne på?

Ønsker uansett alle mine herlige lesere en flott helg :)


mandag, januar 02, 2012

Ny farge i stua

Jeg har lenge gått å tenkt at det kunne være stilig å male en vegg i stua en annen farge. Stua forørvrig er hvit, helt etter min smak og trygt og godt.
I romjula bestemte jeg meg for at det var på tide å friske opp hvitfargen. Etter et par runder med meg selv og litt rådslagning med Mannen ( Bare for skams skyld for jeg hadde gjort som jeg ville uansett!) bestemte jeg meg for at veggen skulle bli grå. Den er veldig mørk grå, men jeg synes det ble super stilig og er foreløpig veldig godt fornøyd. Nå gjenstår bare lister og vinduskarmer så blir det bra. Ja, å så nye spisestuestoler da! Jeg ønsker meg hvite Tolix stoler...
Lysekronen må flyttes litt på, slik at den henger på midten av bordet. Jeg har lyst til å skru den gamle kjelken opp på den nymalte veggen. Tror det kunne bli litt stilig. Ellers har jeg ikke helt bestemt hva som skal få komme på veggen. Det er noe med at når veggene er nymalt synes jeg det er så rent og flott når ikke det henger noenting. Ingen spikerhull, ingen fluelort bare rent og pent.

søndag, januar 01, 2012

Godt Nytt År


Endelig senket roen seg i vårt hjem også, og vi har hatt en uke med avslapning og familiekos. Både mannen og jeg har hatt årets 5 ferie uke i romjulen og det har vært deilig å kunne sove lenge om morgenen, ligge på sengen og kose seg, se en god film, spise julegodter og gjøre masse andre ting som det ellers ikke er rom for i en vanlig uke.
Men i dag er det siste fridag, før det er tilbake på jobb. I skrivende stund må jeg innrømme at jeg begynner å bli godt vandt og kunne gjerne ha tenkte meg noen flere av disse dagene. Men så er det også herlig å tenke på at vi går mot vår og jeg synes allerede at jeg kan kjenne de herlige vårduftene. Primulaene stod allerede i butikken og lyste i alle sine deilige farger i romjulen.
Selv om vinteren har vært veldig snill til nå, er jeg fullstendig klar over at vi enda har flere vintermåneder igjen. Det kan enda komme snø- masse snø. Dere vet jo hva jeg synes om snø...
Glemte nesten å fortelle dere at jeg i julen også har malt stua. Hvitfargen trengtes virkelig en oppshining, og etter mye for og i mot tok jeg motet til meg og malte den ene veggen grå! Dere skal få se i morgen. I mellomtiden vile jeg gjerne få ønske alle mine skjønne lesere et riktig godt nytt år. Måtte alle deres ønsker og forventninger for året oppfylles. Jeg gleder meg til å følge med i blogglandia, oppdage nye spennende blogger og bli enda bedre kjent med dere som jeg allerede kjenner.