torsdag, oktober 27, 2011

Drømmen om et syrom!

Huset vårt er i utgangspunktet utstyrt med tre små soverom. Men da den forrige eieren valgt å ta det ene med til stuen, var det bare to små soverom tilbake. Da vi valgte å ta det andre til nytt bad, vel da ble det jo bare ett tilbake. Det er jo litt lite, men nå er det ikke så lenge til før loftet er ferdig innredet og vi får to soverom tilbake. ( Yippi-kayee!) Da er planen min at jeg skal få syrom på vårt gamle soverom.
Jeg har selvfølgelig 1000 ideer i hodet om hvordan dette skal se ut, men glemmer nok at soverommet i realiteten er mye mye mindre enn det jeg drømmer om. I tillegg ønsker jeg at jeg relativt raskt skal kunne rydde unna, for å kunne bruke det til soverom, dersom behovet skulle melde seg.
Men det skal bli deilig med et syrom, med hyller og sybord, der jeg ikke trenger å rydde bort hver gang- slik at det å sette seg ved symaskinen blir litt ork på en måte. Et rom der alt har sin plass og ikke et eneste virr-varr slik som det er nå. Mmmm jeg gleder meg :)
Bilder er lånt fra Pinterest.

mandag, oktober 24, 2011

Love Manuela

Lørdagskvelden min ble ikke som vanlige lørdags kvelder, da telefonen ringte mens jeg stod over ei gryte med tomatsuppe. Det ble helgens overraskelse da jeg i andre enden hørte den blideste stemme, som lurte på om jeg ville komme ned til hotellet og treffe henne og Trude og sniktitte på den nye boken hennes.
Jepp, det var Manuela. Jeg var ikke sen og be. Mannen fikk pent vente på tomatsuppen sin og jeg var i bilen på vei ned før han i det hele tatt rakk å protestere.
Manuela og Trude var på vei til Stavanger for å holde kurs. Hun hadde nettopp fått boken, som hun har holdt på og lage i ca 3 mnd. Det er helt utrolig hva den dama rekker. Innimellom intense uker med Cupcake kurs, promotion for sine leverandører og jeg vet ikke hva får hun altså i tillegg tid til å lage en bok. Og jeg må bare si gled dere folkens. For hvilken bok!!! Den er typisk Manuela og dere vil i aller høyeste grad kjenne henne igjen fra bloggen hennes http://www.passionforbaking.com ( Urk- noe som ikke virker på bloggen min her!) Boken er veldig ROSA, akkurat som den flotte dama som står bak. Boka gir utrolig mye for pengene, både med alle de kjente oppskriftene, og flotte bilder, som viser steg for steg, og ikke minst hvor vakkert det kan gjøres. Jeg glemte å se etter, men jeg er sikker på at boken har minst 300 sider!
Det var kjempe hyggelig å treffe Manuela og Trude igjen. Og mens de spiste middagen sin, satt jeg og bladde i boken- som jeg bare kan anbefale på det aller sterkeste. Jeg skal ihvertfall stille meg i kø for å få den. Manuela skal på signeringsferd for å signere boken sin i November. Hun kommer bla. annet til Kristiansand og hun kommer også innom Trunken i Vanse en kort stund før de durer videre til Stavanger. Jeg satser på å få min bok signert!

fredag, oktober 21, 2011

Er det for tidlig?

Huff, det er pinlig lenge siden forrige innlegg her på bloggen. Beklager det til dere trofaste lesere.
Undskyldningen er at jeg ikke har vært spesielt i form i det siste. Hele forrige uke ble tilbrakt i sengen og sofaen. Fysj av meg for noe griseri å få i kroppen- sier jeg bare. Det unner jeg ingen.
Er det for tidlig å begynne å tenke Jul? butikkene har begynt å få jule-stæsjen på plass i hvertfall. Og julebrusen og marsipanen har stått i hyllene en lang stund allerede. Akkurat det siste synes jeg bare kommer tidligere i hyllene for hvert år. Diskusjonen rundt hvilken julebrus som er best, og når det egentlig er lov å begynne å drikke den er mange.
Jeg for min del har begynt å sikle etter julebrusen, og har holdt på å bikke over for suget mange ganger allerede. MEN- den skal ikke røres før 1. desember! En ting som er bankers uansett om det enda er tidlig er at uansett om jeg sier at jeg skal begynne forberedelsene aldri så tidlig, så kommer kvelden like plutselig uansett. Det har jeg liksom bare vendt meg til. I helgen skal jeg prøve å komme meg ut å finne masse, fin, grønn mose som skal bruks til dekorasjoner til jul. Jeg har funnet et digert lerke tre også- så hekksaksa skal bli med, og forhåpetligvis rekker jeg opp til et par gode greiner med masse flotte kongler på.
Dagens bilder har jeg funnet ett eller annet sted på nett, men kan desverre ikke huske hvor.
Til dere som har bestilt julestrømpe: Da jeg skulle starte på den første- gikk broderienheten på maskinen i stykker. Men den er sendt på reperasjon og jeg lover dere alle strømpene til jul.
Ha en super duper helg :)

fredag, oktober 07, 2011

Rosa onepiece i fleece til Sessa

Etter at jeg sydde fleece dress til Lille Martin da han hadde bursdag i september, var Sessa sikker i sin sak på at hun ville ha ROSA dress.
Nå har endelig tante fått fingen ut og sydd dress til henne. Den er sydd i lyse rosa fleece, med ei grå stjerne i fleece bak, grå glidelås. Jeg har lagt inn strikk i beina, men tror jeg vil la være å ha strikk i ermene. Mønsteret jeg har brukt er fra Stoff & Stil, med noen små endringer.
Vi får Sessa på besøk i helga, og jeg gleder meg til jeg skal hente henne i barnehagen i dag. Forhåpentligvis passer dressen, slik at hun kan bruke den i helgen. Har du planer for helgen? Det er skikkelig høst og jeg ser ikke bort i fra at det blir lagt et par pinner i ovnen, mest for kosens skyld :)
Ønsker dere alle en flott helg

tirsdag, oktober 04, 2011

Oliven på badet!

Tidligere i sommer kjøpte jeg et lite oliventre, da hagesenteret solgte ut. Det har stått ute i hele sommer, men jeg tok det inn nå i høst. Jeg synes oliventrær er noe av det vanskeligste å få til. De er greie nok om sommerene, men så fort det er høst og kaldt og en tar dem inn- mister de blader og dør...
Men ikke dette treet! Sent i sommer blomstret treet, og her en dag oppdaget jeg at de var blitt til ørsmå olivener. Nå er de blitt større, ja du kan vel tro at treet blir behandlet som en skjør prinsesse. Nå blir det bare spennende og se om jeg klarer å holde treet i livet til de er ferdig modnet...
En fortsatt flott uke ønskes dere alle.