onsdag, mai 25, 2011

Det er Peon-tid!

Det er litt lenge mellom innleggene mine for tiden. jeg vet ikke helt hva jeg skal skylde på, annet enn at jeg føler jeg henger i en strikk for tiden og springer mellom det ene og det andre. Nå håper jeg snart at ting kan roe seg ned litt, slik at jeg kan få tid til å gjøre ting jeg har lyst til.

Som foreksempel dating med symaskinen min! Har kjøpt meg et par meter med et nydelig sommerfrotte som jeg hadde tenkt skulle bli en tunika. " til helga, kanskje!?!)



En av tingene som tar mye tid er at vi holder på å flytte til nye lokaler med jobben min. Å guri for en jobb!!! Håper og tror at det blir bra til slutt, men det er mye som skal ordnes, ryddes og flyttes. Takk og lov for store blå arkiv, sier jeg bare!

Utenfor det nye lokalet vårt vokser det flotte Peoner, og de blomstrer akkurat nå. Fristelsen for å ta med noen hjem ble for stor o gnå står de og pynter opp stua mi. En uvant farge siden jeg normalt kjøper lyse rosa eller helst hvite. Men dør vel ikke av litt farge innimellom...

Nå titter jammen meg sola frem etter dagesvis med regn og da stiger humøret straks litt.

Ha en super kveld alle mine skjønne lesere :)


lørdag, mai 21, 2011

The time has come...



...To face the fact... I dag har nemlig noen bestemt at det er dommedag! Stopp en halv, sier jeg da. Har ikke tid! Jeg har så mye igjen jeg vil gjøre og oppleve her i livet at noen dommedag passer slettes ikke inn i planen.
Heldigvis har det ikke skjedd noe til nå, som jeg har lagt merke til- så vi får håpe at det er som sist noen spådde dommedag i 1994- da var det en regnefeil!

Regner i grunnen med at vi snakkes til uka- Tjolla hopp- tjolla hei!



PS. Bildet har jeg lånt fra Robbin Stubbert.


torsdag, mai 19, 2011

Kurs med Passion for baking Manuela

Nå klarer jeg ikke å holde på det lengre...
Husker du at jeg for et par innlegg siden var sprekkeferdig av lyst til å fortelle en hemmelighet?
Nå er det meste klart og jeg er kjempe fornøyd. Manuela som skriver bloggen Passion 4 baking
kommer til Lyngdal for å holde kurs i pynting av cupcakes.

Manuela har daglige innlegg der hun lager de lekreste kreasjoner og har du ikke vært innom siden hennes, kan jeg love deg at tennene dine vil svømme i vann...
Passion 4 baking har blitt kåret til Norges mest elskede blogg, og hun har daglig flere tusen lesere. Jeg synes det er fantastisk at hun vil komme til Lyngdal å holde kurs!





De kursene Manuela har hatt til nå har hatt fulltallig påmelding 3 dager etter at de er lagt ut. Jeg håper at det blir tilfelle i Lyngdal også.






Kurset blir i helgen 24.-26.juni på Rosfjord Strandhotell. Påmelding kommer så fort alt er i orden. I mellomtiden sier jeg bare GLED DEG, for det gjør jeg :))



Bildene i dette innlegget er lånt fra http://www.joyofbaking.com/






mandag, mai 09, 2011

Ny kjole til Sessa, og jakke til kongen av havet!

Det har blitt ny kjole til Sessa. Mønsteret er fra S&S, stoffet har jeg kjøpt hos Martha. Kjolen har "ballong" effekt og jeg ble ganske så fornøyd med den. Sessa syntes også den var fin med alle dyrene på.



Lille Martin som er selvutnevnt "kongen av havet" ( akkurat som Kaptein Sabeltann) har fått sydd ei hvit college jakke, med merke på ryggen. Håpet er at når Mammaen har fått vasket den et par ganger vil ryggmerket rulle seg litt i kantene.








Jakken har ribb nederst, på ermene og i halsen. Det skulle egentlig ha vært en hette på den, men den kuttet vi ut fordi den ble for tung. Kunne selvfølgelig ha gjort hetten mindre, men fant ut at den ble like fin uten.


I morgen skal jeg og symaskinen på date igjen. Da skal vi møte en ny gjeng med sy-glade damer. Det gleder vi oss supermasse til. Jeg er utrolig spent på hva andre syr, og jeg er veldig klar for nye impulser og ideer. Tenker at jeg kanskje skal sy et par små bommulsbukser som skal få bli med på marked på lørdag.

Ha en vidunderlig uke dere, så sneiks vi :)



fredag, mai 06, 2011

Maifest og en huge hemmelighet...



Jeg tar det siste først! HEMMELIGHETEN! Jeg holder altså på med en hemmelighet, men det er enda litt for tidlig til at jeg kan fortelle dere så veldig mye mere. Men jeg lover at jeg skal fortelle så fort alt er på plass. Jeg sier bare gled dere folkens!

Så til det første. Lørdag 14.mai blir det stor Maifest i Rådhusparken i Lyngdal. Her blir det bugnende mattorg, et fargerikt blomstertorg, sykkeltorg, brukt marked og bondens marked.
jeg skal delta på brukt markedet og ettersom jeg har hørt er det mange som skal delta her, så jeg er ganske sikker på at det blir kjempe morro. Er du i området synes jeg virkelig du skal stikke innom og ta en titt. Brukt marked er vel ikke akkurat som et loppemarked, men i samme gate er det nok. Det er ihvertfall en anledning for å selge ting og tang som en av forskjellige grunner ikke lenger selv har brukt for, men som kanskje andre synes de kan ha veldig brukt for! ( en grei måte å si det på eller?) Haugen som jeg skal selge vokser stadig, kleskurvene fungerer som lagringsplass og det kommer stadig påfyll. For en som har sofapute-mani kan det dukke opp en og annen liten kvale for å kvitte seg med noen av dem, men joda til og med noen av putene har fått plass i kurven.

Denne helgen blir det bare rekreasjon i hjemmet. jeg får besøk av beste veninnen min fra byen, og vi skal bare kose oss. Kanskje vi skal sy litt- det vil tiden vise. Appropo sy- jeg har sydd litt i det siste og skal prøve å få tatt noen bilde ri løpet av helgen å vise dere.

I mellomtiden ønsker jeg dere alle en riktig flott helg :)


mandag, mai 02, 2011

Kom mai du skjønne milde

Det er på tide å pakke bort kjelken og skøytene som har stått på trappa i vinter. Det føles herlig og kunne sette det bort å kjøpe vårblomster og sette i krukker.



Her en dag jeg var på jobb i Flekkefjord, var jeg innom Europris. Der hadde de disse store pottene med lavendel til bare 139,- Selvfølgelig tok jeg med en hjem, som fikk stå i sink-baljen.




Noen flere lilla blomster ble også med hjem, men de vet jeg ikke navnet på. Jeg er ikke så sikker på at det skal være lilla som får råde på trappen min i sommer, men enn så lenge er det greit. Regner med at jeg må bytte før sommerene likevel. Skal noe til at jeg klarer å holde liv i blomstene mine så lenge. Planen med døren er at det skal bli sengegavl- en gang i tiden...




Jeg var også innom Hagesenteret et liten tur i går- der hadde de et parti med kurver som de gav 30% rabatt på. Da var det jo selvfølgelig et par av dem som stod å skrek at de gjerne ville bli med meg hjem. Så da fikk de det!


Ønsker dere alle en super uke :)