tirsdag, april 27, 2010

Lyset i barneøyne...


Jeg fant dette lille diktet en eller annen plass jeg ikke husker. Det stod heller ikke hvem som hadde skrevet det. Men fint var det, jeg beklager at jeg ikke får hedret den som hedres bør og håper at jeg blir tilgitt.
Til helgen igjen skal Lille Àròra komme på besøk til Tante og Onkel igjen. Lite vet hun om at Bestemor og Tante har kjøpt tohjulsykkel til henne, som hun skal få til 3 års dagen i juli. Det er nok best at Tante får låst den inne på loftet, slik at ikke det lille gullet finner den...

onsdag, april 21, 2010

Jeg elsker...


Blomster... Jeg kan liksom aldri få nok. Det er nok derfor jeg er så glad i våren. I duftene som sprer seg fra nyutsprungne hvitveis, nydelige blå perleblomster og tulipaner. Etter hvitveisen blomstrer kosmosen- for et syn det er med heia helt gul av kosmos!

Det har blitt mye blomster bilder i de siste innleggene mine. Det skyldes først og fremst at jeg synes dette er en herlig tid. Men jeg innrømmer også at jeg tror jeg har litt bloggtørke for tiden. Har liksom ikke noe nytt å blogge om. Det står rimelig stille på interiør fronten hjemme. Jeg begynner virkelig å bli gira på å få ferdig loftet hjemme. Må ha opp litt tapet og male litt. Så må det inn litt møbler så skulle det bli bra. Det er bare å komme igang...

Bildene i dag har jeg lånt fra Sköna Hem. De har alltid flotte bilder å vise. Nå skal jeg ta en runde i bilde arkivet og rydde opp litt. Det har jeg ikke gjort på veldig lenge, så det trengs.
Ha en flott dag, alle dere som er innom :)




torsdag, april 15, 2010

Årets første...


Ingenting er vel så vakkert som årets første hvitveis! Det er noe spesielt med disse første vårblomstene som titter opp fra jorda- de ser på en måte så ferske ut!!! Nydelige og klare i fargene.

Om ikke mange dager kan vi se langstrakte tepper av hvitveis og kjenne duften av dem.
Jeg plukket inn årets første bukett i går. Det er ikke så mange dager de står inne i vasen, men da er det jo bare å plukke inn nye. De er enda litt korte i stilken og det får meg til å huske da vi var små og oppdaget de første hvitveisene som vi plukket og gav til Mamma- de hadde så kort stilk at hun satte dem i eggeglass!

Mens den ene etter den andre flyplassen stenger på grunn av asken som svirrer rundt høyt der oppe i luften- krysser jeg fingre og tær for at det svirrer bort innen lørdag når vi reiser til Praha!


onsdag, april 14, 2010

Epletre greiner fra Abrahams Hage


Epletrær som står i full blomst- biene som surrer rundt og sørger for at vi får deilige epler. Det er en herlig tid vi går i møte. Jeg har fått en forsmak på denne tiden- for en god uke siden fikk jeg gå i Abraham's gamle hage å plukke noen greiner som jeg satt i vase.


Jeg var ganske spent på om jeg ville klare å få små epleblomster på greinene. Før jeg satt dem i vann, slo jeg litt med en hammer nederst på greinene, slik at de fliset seg litt.
Etter noen dager så jeg små skudd, og så noen ørsmå blomsterknopper. I går da jeg kom hjem fra jobb hadde blomstene sprunget ut.

Vi har allerede kommet halvveis i uken, og jeg begynner å forberede meg på helg. Lørdag reiser jeg til Praha med jobben. Det er meldt sol og god temperatur og jeg gleder meg. Jeg tar gjerne i mot tips til hva vi kan finne på. Har du vært i Praha? Jeg har hørt at shopping er lurt å gjøre litt utenfor selve hovedgatene, og at det finnes flere shoppingsentre...

fredag, april 09, 2010

Moster's Hus på Facebook


Moster's Hus er etter min smak den fineste interiør butikken vi har i Lyngdal. Når damen som driver butikken i tillegg er super hyggelig og det ligger tykt utenpå henne at hun elsker det hun driver på med er det ikke vanskelig å rett og slett bli inspirert av butikken hennes.
Som hun selv sier; er det en drøm som har gått i oppfyllelse ved å åpne butikken og få drive med det hun liker aller best: Hus, hjem og interiør.
Hun har nå "tatt steget" å fått side på facebook, og jeg anbefaler alle dere der ute som selv har profil om å legge Moster's Hus til som venn. Alle bildene jeg viser i dag er fra butikken, det er umulig å ikke bli fristet av disse bildene...




Du kan også lese om Moster's hus hos Besta, som har hjulpet til med facebook siden.
Så var det helg igjen. Det skal vel bli herlig! Spesielt med det skjønne været som er spådd. Jeg skal ha tre veninner på besøk i kveld- det er klubb. Har enda ikke hetl bestemt meg for hva jeg skal servere, men lurer på om jeg skal teste ut en oppskrift på en karry/kyllingsuppe som jeg fant i et Jeanne d' Arc magasin. Med hjemmelaget baguetter til. Så må det jo bli noe riktig godt til dessert.


Jeg har kjøpt et nytt program til vidundermaskinen min også ( symaskinen) det ble installert i går, så forhåpentligvis får jeg sjekket det litt ut i løpet av helga. Trappa som bare står å venter på maling... veeel, hadde jo planer om å få det også til i helga. Jeg har ikke gitt opp planen, men armen er desverre ikke mye tess, så jeg får se hvordan den er i slutten av helga.
Ha en super-duper helg allesammen.

tirsdag, april 06, 2010

Påskefeiring med actionavslutning...

Vel overstått påske dere! Det ble litt mere action enn hva vi hadde trengt i går da vi var å kokte påskeegg på hytta til Tante og Onkel. Heldigvis at det gikk greit...
Vi sitter i ro og mak, aner fred og ingen fare da jeg hører lillesøster brøler etter hjelp og jeg hører på stemmen at det er på orntlig! Jeg reiser meg opp fra stolen og ser Lille Sessa stå 10-15 meter utpå isen!!! Jeg husker ikke løpeturen ned til vannet og da jeg satte foten ned på isen kjente jeg at den ikke kom til å ville bære meg ut til henne. Det ble mye ståk og for en livredd Mamma og Tante var det veldig dramatisk. Heldigvis kom det flere like bak meg. Noen satte igang med å få en båt utpå, men før de rakk det var Hilde Kristin på kne utover isen og fikk tak i Prinsessa som nå heldigvis kom stavrende inn igjen. Så redd tror jeg aldri at jeg har vært før og det føltes som at jeg var anpusten i mange timer etterpå. "Keep calm" var ikke særlig aktuelt akkurat da, men heldigvis gikk det godt.

Jeg som skulle male trappen i påska.... vel det ble ikke noe! Jeg fikk pusset og vasket den, men da jeg skulle finne frem malingen hadde jeg glemt å kjøpe heftegrunn- hvor dumt var ikke det? Nå er malingen i hus, og forhåpentligvis blir det maling til helga igjen.

Håper dere har hatt ei flott påske, ønsker dere en strålende uke.