lørdag, mai 30, 2009

Gave trekning og litt Cup cakes



 Star collection lager masse fint med stjerner på. De  har blant annet laget disse kjøkkenhåndklene som er mørkeblå med hvite stjerner. To av disse sammen med to grytekluter og en grillvott kan bli din i denne lille uhøytidlige gavetrekningen. Vil du bli med må du skrive en kommentar under dette innlegget. Vil du ha en ekstra sjangse, kan du legge meg til i følgelisten din. En tredje sjangse får du om du linker til innlegget på bloggen din. Husk å skrive i kommentaren dersom du  følger meg og linker.
Jeg trekker den heldige vinner søndag om en uke. Lykke til.
For ørten-fjørten år siden var jeg utvekslingsstudent et år i USA. Det var et utrolig år på mange måter. Den dag i dag er det mange ting jeg savner, som vi ikke får i Norge. ( kunne nevnt i fleng, men det er ikke det innlegget skal handle om i dag) Blant annet cupcakes. Joda jeg vet at vi har muffins i Norge, men det er ikke helt det samme. Likevel prøvde jeg meg her en kveld. Bakte muffins, og laget en krem som jeg farget lyseblå og hadde på toppen. Den så jo i hvertall ut som at den hadde tatt turen over atlanteren, den var utrolig mektig, men kunne likevel ikke sammenliknes med cupcakes'ene jeg enda savner etter 15 år.
Det ser ut til at vi skal få et nydelig vær i dag også, kanskje vi skal tenne grillen i ettermiddag. Har blitt litt påvirket av en viss reklame i det siste. "Craig- din venn i grillen" som stadig informerer om alskens muligheter innenfor grillings.
Ha en fortsatt deilig pinse. Tuddilu- Yvonne

torsdag, mai 28, 2009

Disse er til deg...

Må innrømme at det er et av morgenens høydepunkter, når jeg åpner bloggen min og ser på telleren hvor mange som har vært innom på besøk. Jeg er overveldet og ydmyk over hvor mye besøk jeg har hatt. Jeg håper at dere som leser koser dere, og at jeg kanskje inspirerer dere litt av og til. Denne blomsterbuketten fra Interflora går til hver og en av dere, alle mine blogge-venner og alle dere "anonyme" lesere. Tusen- Tusen takk for at dere har tatt så godt i mot meg.
Jeg har tenkt å slå til med en gavetrekning i anledning at telleren om ikke så lenge vil tippe over 1000 besøk. Jeg har bare ikke helt funnet ut hva gaven skal være enda. Skal finne den i løpet av helgen, og vise dere.
Tuddilu- Yvonne

tirsdag, mai 26, 2009

Aksjer i Slettvoll

Jeg kunne godt ha tenkt meg å funnet ut at jeg hadde en ukjent onkel, som tilfeldigvis hadde en masse aksjer i Slettvoll, som han ikke lenger hadde brukt for. Og som bestemte seg for at de hadde sikkert Yvonne bruk for...
Møblene og stæsjen til Slettvoll er i mine øyne bare helt fantastisk. Har slitt ut et par kataloger, og blir aldri mett av bildene. Det blir med bildene- helt til jeg vinner i lotto, eller finner ut om denne ukjente Onkelen min...

I katalogene er det ikke bare møblene jeg ikke kan se meg mett på, men også alt det som er rundt. Det er så helhetlig og gjennomført. De må ha noen utrolig flinke stylister og fotografer. Bildene er virkelig til å bli inspirert av.
Det går jo ann å herme litt, selv om en hvit Ektorp ikke er akkurat som en av Slettvoll sine, så er det en grei erstatning. Med noen puter og litt annet stæsj- så kan det jo bli fint.
Mens jeg drømmer videre, og suger til meg hver dråpe av inspirasjon- titter ut av vinduet men snur meg fort igjen fordi det regner kattunger utenfor, så håper jeg at du også vil kose deg med disse bildene- som alle er lånt fra Slettvoll's kataloger.
Tuddilu- Yvonne








lørdag, mai 23, 2009

Perfect Home Party

Som tidligere nevnt så hadde jeg Perfect Home party på onsdag. Hadde egentlig tenkt å ta litt flere bilder, men plutselig var klokka like før gjestene skulle komme og jeg var ikke ferdig på kjøkkenet. Nå er det ikke så ofte at jeg har party, så jeg synes det er gøy å stelle i stand, men jeg er desverre for ofte litt sent ute- plutselig er klokka så mye...
Det ble litt handel på meg også. Prøver å kopiere bildene fra siden til Perfect Home, men det var jammen meg ikke så lett. 

Disse lampene er nye, og utrolig nydelige. Jeg fikk solgt såpass mye at jeg kunne ta ut den største av lampene på halv pris. Jeg fikk også med meg ei lykt på halv pris. 
Tror jeg skal vise mere bilder når jeg får varene i hus og får stylet dem litt. Jeg har ikke verdens største stue, så det er ikke plass til allverdens med folk. Vi var ni stykker inkl. meg selv. Det er igrunnen passelig. Vi damer kan til tider være noen orntlige kakle høner. Det må jo diskuteres hvor lampen kan stå, og hvor nydelige den lysestaken ville ha vært på sjenken i spisestua- Hihi- men koselig er det.
I dag skal jeg bare kose meg. Kanskje ta en tur til byen på kafe. I kveld skal vi på bankett i forbindelse med Bridge NM. No offence men nå er ikke akkurat Bridge folket de mest kultiverte. De er veldig folkelige- så jeg tror ikke det blir så stivt som det kan høres ut til. Blir sikkert veldig morro. ( Hvor morro det blir- vises på formen i morgen!)
Ønsker dere alle en fortreffelig lørdag. Tuddilu Yvonne

onsdag, mai 20, 2009

Peoner og Blåbærlyng


Det ble Peoner på meg i går, men ikke en stor bukett som jeg hadde sittet og drømt om. For den nette sum av 129,- fikk jeg med meg hjem tre hvite peoner. I ei krukke på trappa var det enda noen narcisser som fikk bli med i buketten sammen med et hav av blåbærlyng.

Denne benken står i ganga. Egentlig hadde jeg mest lyst på benken fra Riviera Maison, men så fant jeg denne på Jysk. Jeg har fikset litt på den ved å male på "Home sweet home" så har jeg skrudd på et sort håndtak på hver side- nå ligner den litte granne på den fra Riviera Maison...
Den skal etterhvert få nytt trekk på sitteputen, men inntil videre duger den som er på.
Ups! der stikker det jammen meg ut to fingre av hansken også gitt! Det er store gode kurver som rommer masse rot...

Nye dører i huset står høyt på listen, og jeg har planer om at de skal byttes ut i sommer. Jeg har i grunnen planer om mye som skal skje i sommer. Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne ha renovert hele huset og litt til, får se hvor langt pengene rekker...

Nå er det bare noen timer til så er det langhelg. Det skal bli deilig. Jeg begynner langhelgen med et Perfect Home Party i kveld. Jeg har så sinnsykt lyst på ei av de nye lampene, men synes nok at den er litt dyr. Da er det greit å ta et party, så kan en kjøpe lampa på halvpris- hihi. Håper bare at det kommer noen og at Trine får solgt litt. Hun pleier å ha med seg masse å vise frem og det har kommet en del nytt siden sist, så jeg gleder meg til å se. Dere får høre mere om partyet i morgen.
Tuddilu!






tirsdag, mai 19, 2009

NM i Bridge



Egentlig føler jeg at det er på tide at jeg legger inn noen bilder fra heimen. Sannheten er at det har vært stille på den fronten i det siste. Ingen nye prosjekter på gang, og for å være helt ærlig så er ikke heimen særlig bloggifiserbar for tiden. Det er fri flyt av hybelkaniner og det som verre er! Noe av grunnen til dette er at livet for tiden dreier seg mye om NM uka i bridge som begynner på onsdag. Har ingen problemer med å innrømme at jeg begynner å bli dritt lei og skal være glad når den er ferdig og kan få tilbake mannen min. Jeg tror jeg har flere "bridge-enker " med meg på dette. Alt som ikke dreier seg om bridge har liksom blitt satt på hold for en stund. Men nå er det jammen meg nok!

Det er et stort arrangement og mye som skal klaffe. Det blir lagt ned en stor porsjon dugnad, og det er en iherdig gjeng. Om ikke det akkurat setter Lyngdal på verdenskartet, så er det positivt for den lille byen vår at det skjer noe her. Nå vet ikke jeg hvordan fasilitetene har vært på tidligere NM, men her i Lyngdal kan jeg si at de blir i verdensklasse, med en betjening på hotellet som kommer til å stå på pinne for enhver. Og jeg tror oppriktig at de som deltar vil få en god opplevelse. Bildet over er fra den nye fløyen av Rosfjord Strandhotell som er vert for arrangementet. Bildet under er fra et av de nye rommene, som alle er lyse og trivelige. De aller fleste har veranda med utsikt mot sjøen.



Etter jobb i dag, tror jeg jammen meg at jeg vil gå på blomsterbutikken og se om de har peoner. Kunne ha tenkt meg en stor bukett på stuebordet. Jeg skal forresten ha Perfect Home Party i morgen. Det betyr at jeg må hjem å shine, mulig det kan bli et par bilder også da. Best å få tatt dem mens hjemmet er representabelt og bloggifiserbart. Håper dere alle får en fin uke, for mange blir det vel langhelg, så vi får håpe at også solen står oss bi.
Tuddilu!




fredag, mai 15, 2009

Første softis...


Softis all over! Sessa er utrolig glad i softis og skal helst spise selv. Har ikke vært særlig flink til å oppdatere bloggen min i det siste. Synes jeg springer litt fra det ene til det andre- er så mye jeg skal rekke i mai! Bunaden skal luftes, skjorta skal vaskes( heldigvis har jeg en snill Mamma som tar seg av det.) Gravene skal få blomster, og helst skal jeg rekke å plante i krukkene på trappa også. 17.mai i år blir første gang sammen med Sessa så det gleder jeg meg til. Hun har en Bestemor og ei tante som kommer til å fore henne med is og gassballonger, så forhåpentligvis blir det en minnerik dag for henne.
Da vil jeg ønske dere alle ei riktig god helg, og Hipp-Hipp- hurra for 17.mai på søndag. Gratulere med dagen.
Klem Yvonne

tirsdag, mai 12, 2009

Farris Bad

Jeg har hatt den mest fantastiske kveld og natt på lenge. Følte meg nesten som ei prinsesse, men uten fare for på noen som helst måte å ha mulighet til å kjenne erten under madrassen! I forbindelse med jobb, måtte jeg en tur til Larvik sammen med en kollega, hun hadde booket oss inn på det nye Farris bad. Vi kom seint på ettermiddagen, så desverre fikk vi ikke noen time for diverse forpleining, men da jeg kom inn på rommet var det forpleining nok!

Det første jeg alltid sjekker på et hotellrom er badet. Er det bra- er alt bra! Å se på dette badet da!!! På senga lå det klar en herlig morgenkåpe med tøfler til. Jeg ilte til og begynte å tappe i badekaret. Helte oppi badesalt som stod klart på benken, og bare sank ned... Veggen på badet var i glass slik at om jeg ville kunne jeg sitte i karet og titte ut på sjøen og stranda som var like utenfor. Jeg satt å så på TV3, og Kathrine Sørland som pusset opp en russebuss.
Etter et deilig bad, pakket jeg meg godt inn i morgenkåpen, og satte meg godt til rette i sengen, som hadde den deiligste madrass, og store deilige puter som bare var til å synke inn i. I mangel av Pepsi max i minibaren, tok jeg en iskald Imsdal og kjente meg bare som verdens sunneste.


At ikke vi traff hverken Petter eller Mille gjorde liksom ikke noen verdens ting, fordi alt var bare så flott og så herlig og vi koste oss glugg ihjel i de timene vi var her.


Jeg håper virkelig at det blir flere møter i Larvik i fremtiden. Hadde egentlig håpet av det kunne bli tid til litt shopping i Larvik også, har nemlig aldri fått prøvd det før. Men foreløpig ser det litt dårlig ut...





mandag, mai 11, 2009

Konvaller og Syriner


Våren er en nydelig tid. En tid med vakre farger, masse flotte blomster som springer ut. Jeg elsker blomster og får aldri nok. I helgen har vi hatt besøk av lille Aurora, prinsessa i familien. Hun er min eneste niese, og det er ikke fritt for at vi skjemmer henne litt bort.
Vi to var ute på lørdagen og plukket med oss en bukett med lilla syriner som fikk stå på spisebordet.

På søndag tok jeg meg en lang tur, og plukket en stor bukett med Liljekonvaller. Er de ikke nydelige? Når kvelden kommer og de fyller stua med den herlige duften, da er det bare å nyte...

Nå er det snart på tide å finne frem stakken, slik at den kan henge fra seg litt til 17.mai. Må få levert skjorten til vask hos Mamma. Jeg tør ikke ta fatt på den jobben- er livredd for at jeg skal ødelegge den. Ikke en gang med Emmeline's oppskrift tør jeg sette i gang.
Ønsker dere alle en herlig uke.







fredag, mai 08, 2009

Greengate

Tingene fra Greengate er bare herlige, men jeg synes de er aller finest når de står dekket og stasjet i butikken. Det finnes så mye forskjellig. Mye av det kan jo blandes og kombineres, men hos meg blir det fort for mye og da ser det jo bare rotete ut. Jeg synes at det nye serviset Ingrid er kjempe fint, og kunne nok godt ha hatt det i kjøkkenskapene mine. Nå om sommeren er jeg veldig betatt av det lyseblå stripete Juliet og Lilly White.





Nå tror kanskje du at jeg har skapene mine fulle av greengate, men saken er den at det eneste jeg har er 6 stripede latte kopper, som det desverre nok aldri har blitt drukket latte av. Heldigvis går det ann å ha pepsi max i dem også, så når det er klubb blir de tatt frem. Jeg synes de har en sånn nydelig farge. De har brune og lyseblå tynne striper. Jeg tror nok at de har gått ut av produksjon, for jeg har ikke sett dem i butikken på veldig lenge.



Det som er med tingene fra Greengate, er at alle kolleksjonene har en sjarm. På hver sin måte er alt fint, selv om jeg kanskje ikke ser for meg rødprikkete kopper i skapene mine, så synes jeg de er sjarmerenede.


Men nå er det snart helg igjen, jenter. Mannen er en ivrig bridge spiller og i kveld skal han øve til NM i bridge som skal arrangeres her i Lyngdal senere i måneden. Spørs om ikke jeg må ned å se litt. Ønsker dere alle en riktig god helg.

Tuddilu



tirsdag, mai 05, 2009

For en jobb!!!



Her ser dere resultatet av min søndag! Det tok jammen meg mange timer. Den er enda ikke helt ferdig. Som dere ser har jeg tilsynelatende fått på det ene armlenet, men det er egentlig synsbedrag. Fysøren så vanskelig- etter tre forsøk gav jeg opp. Tenker jeg skal forøke til helgen igjen. Så må jeg kjøpe en limpistol slik at jeg kan få festet møbelbåndene rundt. Så langt er jeg veldig fornøyd med arbeidet. Mannen har prøvesittet litt, men fått streng beskjed om at dette er en fordetmestepyntestol.
Var litt kjapp med kameraet, og akkurat nå hadde det vært kult med et retusjeringssprogram, slik at jeg kunne ha fjernet strykebrettet og stykejernet  bak stolen...
ANYWAY- Nå er jeg snart klar for et nytt stol prosjekt. Har tre kjøkkenstoler som skal males og trekkes om. De har heldigvis ikke armlener, så den saken er grei. I morgen får jeg besøk av besteveninna mi, og det gleder jeg meg til. Skal bli koselig med en jenteprat. Mannen skal få lov til å legge om til sommerdekk på bilen min. De samme dekkene jeg har kjørt rundt med i ei uke- i baksetet, bare sånn i tilfelle jeg skulle få tid til å legge dem om en dag, sånn dersom det skulle passe... Tror jammen meg at jeg skal lage en brownie, det vet jeg at hun liker godt. Ta-ta.

lørdag, mai 02, 2009

Hva skal dette bli tro!...



Jeg fikk kjøpt noen flotte stoffer forgje helg. Ingen hemmelighet at favoritten er blåtoner, da helst de lyseblå. Stor fare for at disse stoffene blir brukt til å sy noen nye puter. 

Dette stoffet kjøpte jeg på IKEA, det er egentlig ganske tykt, og jeg lurer litt på å bruke det som trekk på rokokko-stolen min. Jeg fant ikke noen andre passende stoffer, så det står egentlig mellom dette og et lin stoff jeg har liggende. 



Fallt veldig for dette hvite stoffet med lyseblå roser på. Det skal nok bli til noe fint, etterhvert. Bittesmå ruter i lyseblått og hvitt- får jeg aldri nok av. Sikker på at dette blir fine puter. Har tenkt å sette meg forrand symaskinen i morgen. Har en drøm om å en gang lage et quilt teppe, men det å bli en annen gang.
Ønsker dere alle fortsatt god helg- Tuddilu