fredag, juli 03, 2009

Hjeeelp! Nå er vi snart i gang...

Nå begynner vi snart på huset, og jeg begynner å bli mildt sagt nervøs. Kan ikke helt gangen i dette, siden vi ikke har gjort det før. Jeg trives best når ting går på skinner, men her ser jeg for meg litt kaos!



Dagens bilder er fra venninne Robin Stubbert


Arbeiderne kommer neste helg. Nå er jeg heldig stilt som jobber i en elektro og rør bedrift, men det er ferie her som alle andre plass- så jeg krysser fingre for at det er et par igjen som kan komme til meg. Jeg har tenkt å prøve meg på liste og lure metoden og smiske så godt jeg kan. Virker ikke det må jeg nok legge til litt desperasjon- så får vi håpe det beste.

Det som er litt bra er at siden alle rørene skal byttes ut, kan jeg bestemme akkurat hvor jeg vil ha vask, do og dusj på badet og kran på kjøkkenet. Jeg har veldig lyst til å ha kjøkkenkrana forran vinduet... Dette må jeg tenke litt på- men jeg må visst tenke raskt fordi tegningene må på plass ASAP, så her er det ikke tid for somerlatskap.

Ønsker dere alle ei riktig flott helg så lenge


4 kommentarer:

Linda sa...

Hei hei.
Så deilig med litt fornyelse på hjemmefronten!
Nytt kjøkken....skal dere pusse opp mere?

Ønsker deg en herlig sommerhelg!
Klem fra Linda

Lotta sa...

Hei hei!Slitsomt med oppussing men absolutt verdt det!!!!! :) Ønsker deg en herlig helg..Klem klem:)

ralfefarfars paradis sa...

Har også lyst på kjøkkenkrana foran vindu, fint å titte ut når man tar oppvasken;) Håper det går greit med oppussingen- blir sikkert bra tilslutt!!
God helg;)

ANETTESHUS.COM sa...

Så spennende!! Masse lykke til!

Ha en fortsatt strålende sommer:)

Klem Anette